TREBALO JE DA JE POSTAVIM NA SVOJE MESTO! Jovana Cvijanović besni posle opaske Tamare Đurić! Evo šta je poručila!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se drama posle Elitovizije!

TREBALO JE DA JE POSTAVIM NA SVOJE MESTO! Jovana Cvijanović besni posle opaske Tamare Đurić! Evo šta je poručila!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Cvijanović

Učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je zatečena komentarima koje joj je uputila starleta Tarama Đurić, da su devojke poput nje nekada davno kamenovali, pa je blatila pred kamerama sa drugim cimerima! Cvijanovićka je sada sumirala utiske sa jučerašnje Elitovizije, pa nije imala nimalo lepe reči za Đurićku.

Foto: RTV PINK printscreen

Tamara Đurić

 

- I ona Tamara! Šta ima ona mene da komentariše, devojka ne zna ništa o mom životu! Ko je šta pitao! Mogla je da priča samo o tome kako sam igrala ili pevala, a ovo prenemaganje ne mogu da razumem. Ništa joj nažao nisam uradila da bi se ovako ponašala - rekla je Cvijanovićka, pa je dodala:

- Mnoge devojke ovde se ponašaju deset puta gore od mene, pa ih niko nije stavio na stub srama. Ovo neću da trpim, trebalo je mnogo gore da joj odgovorim i da je postavim na svoje mesto, ali sam se kontrolisala.

Podsećamo, na sinoćnjoj Elitoviziji Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić otpevali su pesmu ''Još ti se nadam'' koju u originalu izvode Emina Jahović i Saša Kovačević, a starleta Tamara Đurić, koja se našla u specijalnom žiriju, poručila je takmičarki da su u njeno vreme takve kao što je ona kamenovali pred svima. 

- Jovana, ti si carica. Otkrila si sve preljubnike sa javne scene. Da li imaš nekog novog da mi otkriješ? - upitala je Kija Kockar iz žirija, a Tamara se posle nadovezala:

Jovana, u moje vreme su takve poput tebe su kamenovali. Nije mi jasno da li si faca jer si sa oženjenima bila na jednu noć, ili želiš da se pohvališ što sad imaš Uroša pored sebe, koji ti se dopada? Nije mi ništa jasno to što radiš, ali dobro. Sigurno postoji dobar razlog za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading