U MOJE VREME SU TAKVE POPUT TEBE KAMENOVALI! Tamara brutalno isprozivala Jovanu Cvijanović! Muk u studiju tokom Elitovizijie zbog ovih reči! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nije štedela rijaliti učesnicu!

U MOJE VREME SU TAKVE POPUT TEBE KAMENOVALI! Tamara brutalno isprozivala Jovanu Cvijanović! Muk u studiju tokom Elitovizijie zbog ovih reči! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Na sinoćnjoj Elitoviziji Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić otpevali pesmu ''Još ti se nadam'' koju u originalu izvode Emina Jahović i Saša Kovačević, a starleta Tamara Đurić, koja se našla u specijalnom žiriju, poručila je takmičarki da su u njeno vreme takve kao što je ona kamenovali pred svima! Naime, 

- Jovana, ti si carica. Otkrila si sve preljubnike sa javne scene. Da li imaš nekog novog da mi otkriješ? - upitala je Kija, koja je takođe sedela u žiriju.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana se našla u čudu zbog Tamarinih reči

 

- To ćemo ti i ja u četiri oka jednog dana - kazala je Jovana.

- Jovana, ti si najbolja verzija sebe uz Uroša - kazao je Bora.

- Nije ona sa mnom. Mi nismo zajedno - dodao je Uroš.

- Ona svakako sija pored tebe, a ti vidi šta ćeš - kazao je Bora.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

 

- Jovana, u moje vreme su takve poput tebe su kamenovali. Nije mi jasno da li si faca jer si sa oženjenima bila na jednu noć, ili želiš da se pohvališ što sad imaš Uroša pored sebe, koji ti se dopada? Nije mi ništa jasno to što radiš, ali dobro. Sigurno postoji dobvar razlog za sve - kazala je Tamara.

Jovana, halina ti izgleda kao disko kugla. Biraj drugačije odevne kombinacije za sebe. Uroše, šta se sa vama dešava? - kazala je Milica.

Jovana i ja nikada nećemo biti nikada zajedno, nismo ni bili. Nema nade za naš odnos. Neću nikakvo povezivanje - istakao je Uroš.

Ja sam dala Urošu šansu da bude pored mene, kako bi došao do izražaja!

Jovana i Uroš su sporazumno rešili da je od njih dvoje hrabriji upravo on, te je odmah po toj odluci morao da odgovori na izaziov Velikog šefa.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading