ZADRUGARI PRETRNULI! STIGLO PISMO OD VELIKOG ŠEFA! OVO je hitna odluka posle nominacija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-iznenađenje u Eliti!

ZADRUGARI PRETRNULI! STIGLO PISMO OD VELIKOG ŠEFA! OVO je hitna odluka posle nominacija! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Nakon što su takmičari izglasali prvog nominovanog, došlo je vreme da voditeljka Ivana Šopić, saopšti ko je odabran od strane odabranih, a ko od strane vernih gledalaca, pa su učesnici Elite s nestrpljenjem čekali da vide rezultate! Naime, Prvi nominovani je bila Jovana Cvijanović, a od odabranih, to je Nenada Macanović Bebica, da bi uskoro stiglo još iznenađenja.

Voditeljka je saopštila učesnicima kako stvari stoje, međutim, odluka produkcije koja je bila finalna jeste da ove nedelje ipak neće biti nominovanih i da ove nedelje niko neće napustiti Elitu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo stiglo u Belu kuću

 

Takmičari su bili u šoku zbog ovakve iznenadne odluke Velikog šefa, pa su se gledali međusobno jer su mislili da je u pitanju neka šala!

Podsetimo, poslednji je "Elitu" napustio Dušan Tomić Šan koji je dobio najmanju podršku publike. Dušan je ranije u Eliti imao žestoko fizički obračun sa Teodorom Delić zbog čega je produkcija odmah reagovala.

Jovana je nakon svega samo kratko prokomentarisala da nije iznenađena odabirom svojih cimera.

- Znala sam šta će biti čim su počele nominacije. Neću nikome da se pravdam za svoje postupke, a to da li sam omržena među cimerima ili ne, to me ne zanima. Ovde se sama takmičim i samo gledam sebe. Ko me ne voli, to nije moj problem. Ni ja ovde mnoge ne volim, pa me niko ne pita, a delimo prostor! Briga me za zle jezike, ja sam i dalje Jovana Cvijanović - šalila se učesnica Elite.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Cvijanović

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading