SUOČAVANJE MAJE I TAMARA ĐURIĆ U ELITI: Ovo su svi čekali da vide, REČI su ODZVANJALE Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić bez dlake na jeziku!

SUOČAVANJE MAJE I TAMARA ĐURIĆ U ELITI: Ovo su svi čekali da vide, REČI su ODZVANJALE Šimanovcima!

Foto: PInk

Prošle noći u Šimanovcima se održala još jedna, specijalna ,,Ljubavna Elitovizija", a u stručnom žiriju se našla i starleta Tamara Đurić. Mnogi su očekivali da vide susret Tamare i njene prijateljice Maje Marinković, ali kako ona nije učestvovala u ,,Elitoviziji", nismo imali prilike da vidimo taj spoj. 

Međutim, kada je na red došla Slađa Lazić Poršelina, koja je poznata po iskrenošću, te priznala da joj je Maja idol, Tamara Đurić iskoristila je priliku da se obrati Marinkovićevoj i uputi joj poruku javno, uživo u programu. 

Foto: RTV PINK printscreen

Tamara Đurić na Elitoviziji

 

- Ja sad vidim da nema Maje, a vidim je samo na ekranu, niti mi maše, niti mi šalje poljubac. Maja je moja drugarica, malopre sam pozdravila Marka i Miću, nju sam očekivala da vidim ovde, ali vidim da nema Maja - rekla je Tamara, pa dodala:

- Maki, voli te drugarica! Kad počnu to ko na koga liči... Ako ti je Maja uzor, to je okej, Maja je stvarno od sebe napravila i izvukla maksimum, mislim na fizički izgled, Maja je napolju jedno, unutra drugo, dobar je čovek i super je devojka! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković šalje poljubac i srce Tamari Đurić

 

Maja Marinković je cvetala od sreće kada je čula da je sa Tamarom sve u redu, te joj je sve vreme kasnije slala poljupce i pozdrave, ali i srca. Poznato je da su Tamara i Maja tokom leta vreme provodile zajedno i da su naprasno postale velike prijateljice. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading