ZOLINO PRVO OGLAŠAVANJE O VEZI MILJANE I DARIJANA: Prava šok-bomba Čolića, ovo će Kulićevu razbesneti!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je uplovila u novu vezu odmah po povratku u Elitu, Zola imao da poruči samo jedno.

ZOLINO PRVO OGLAŠAVANJE O VEZI MILJANE I DARIJANA: Prava šok-bomba Čolića, ovo će Kulićevu razbesneti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su sinoć ozvaničili vezu i dogovorili da do kraja "Elite" neće imati se*sualne odnose, već da će biti primer ostalim ukućanima i predstaviti svoje iskrene emocije.

Podsetimo, Miljana se nedavno vratila na velelepno imanje, nakon diskvalifikacije, a u studiju je otkrila da će se poigrati sa Darijanom, međutim, otišla je korak dalje i završila u krevetu sa njim, pa se pretpostavlja da su se u međuvremenu rodile emocije i kod nje.

Kako je Kulićeva samo nekoliko dana pre ulaska u Elitu okončala odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, zbog kog je otišla u Beč, mi smo kontaktirali njega, kako bi nam prokomentarisao Miljaninu odluku da uplovi u novu vezu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Zaista se trudim da ništa ne komentarišem, još od momenta kad sam izašao iz rijalitija. Ali me to stvarno ne zanima, uopšte to neću da komentarišem - izjavio je Zola za Republiku.

Između ostalog, na društvenim mrežama se komentarisalo da bi i Zola mogao biti deo ovog plana Kulićeve, te da Miljana na sve načine pokušava da ga isprovocira i izazove njegovu reakciju, koje i dalje nema. 

Mišljenja na ovu temu su podeljena, dok jedni veruju da bi Miljana i Darjan mogli da opstanu, drugi smatraju da je Radomirović samo iskoristio priliku, kako bi postao glavna priča u rijalitiju i dobro se plasirao, što je definitivno cilj svakom učesniku Elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading