JANJUŠ PRODAO PORODIČNU TRAGEDIJU ZA 50.000 EVRA! Korisnici društvenih mreža RAZAPELI bivšeg košarkaša, OVO MU NE PRAŠTAJU!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi besni na Janjuša zato što je po njihovom mišljenju zloupotrebio smrt brata Mihaila Janjuševića.

JANJUŠ PRODAO PORODIČNU TRAGEDIJU ZA 50.000 EVRA!  Korisnici društvenih mreža RAZAPELI bivšeg košarkaša, OVO MU NE PRAŠTAJU!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Marko Janjušević Janjuš je zbog svog ponašanja i nekih stavova navukao veliku mržnju na sebe i njegovi fanovi su besni pošto smatraju da je folirant, te su ga optužili da je "prodao" porodičnu tragediju za prvo mesto u "Eliti". Budući da mu se rođeni brat Mihailo Janjušević nedavno obesio u stanu u Beogradu, Janjuš je bio veoam slomljen, te je narod saosećao sa njim. Međutim, kako se vratio u rijaliti, pratiocima se ne sviđa ono što vide, te smatraju da je iskoristio porodičnu tragediju da uzme velike pare.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš se zgadio fanovima koji su besni na njega

Naime, Janjuš je zgrozio celu naciju kada je imao odnose sa Aneli Ahmić i to pred slikom pokojnog brata, dan posle 40 dana.

Republika

Foto: Pink

Janjuš sa Aneli imao odnose pred slikom pokojnog brata Mihaila

- "Jel se tako tuguje za bratom, fuj", "Ljudi, Janjuš je veliki folirant. Prodao je porodičnu tragediju za 50.000 evra", "Čovek posle pomena svog brata ima seks sa Aneli i to pred Mihailovom slikom. Jezivo", "On se vratio u rijaliti i zbog tužne priče planira da pobedi", "Ko bi još ušao u rijaliti, a tek sahranio mlađeg brata, kome bi bilo do rijalitija, samo onom ko je zinuo za pare", "Unovčio je tragediju, strašno" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod snimaka gde je Janjuš sa Aneli, a pominje pokojnog brata.

Inače, Janjuš je pre povratka u "Elitu" istakao da se on vrtaća u rijaliti da bi zaradio, kao i da bi imao od čega da se brine o porodici, pošto mu je to jedini način zarade.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš čupao kosu s glave zbog pokojnog brata, pa se zaigrao sa Aneli

- Obratio bih se mojoj porodici, da ne brinu, ja se borim i boriću se i dan danas se borim sam. Znate da moram da se vratim, od čega ću da živim. Ulazim da zaradim za hleb i za sve što treba mojoj porodici. Mnogo mi je teško, ali moram napred da idem i da ne stajem - rekao je tada Janjuš i dodao:

Republika

Foto: Republika

Janjuš na pomenu brata Mihaila Janjuševića

- Nema niko predstavu šta se te noći desilo Mihailu. Mogu samo da se nagađaju stvari, koje su jedino glava možda u pitanju, prebačaj, kako se to kaže... Ali nema niko nikakvu predstavu, što ti onako i sve nejasno i meni, i mojima, svima, jer niko nije tome bio svestan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

08.02.2024 18:10

Zašto se čudite, pa Maji umro deda pa je ona pravila skandale sa Zvezdanom. Drugi dan je pevala iz sveg glasa Caru kroz zid. Era je dva dana držao pokojnu ženu u zamrzivaču zajedno sa svadbarski prasićima i jagnićima dok je u lokalu treštala svadba. Matoro umro ujak a ona to koristila da bi se Anita sažalila...

Odgovori 12 7