JANJUŠ SUMNJA DA MU JE BRATA UBILA SEKTA! Dobio UZNEMIRUJUĆI poziv, ubeđen da su MRAČNE SILE umešale prste!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar "Elite" angažovao detektive da sve provere, jer se ne miri s činjenicom da je Mihajlo to uradio po svojoj volji

JANJUŠ SUMNJA DA MU JE BRATA UBILA SEKTA! Dobio UZNEMIRUJUĆI poziv, ubeđen da su MRAČNE SILE umešale prste!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Marko Janjušević Janjuš angažovao je detektive kako bi rasvetlili smrt njegovog brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo pred kraj prošle godine. Učesnik "Elite" izašao je prošle nedelje da bi bratu održao pomen, odnosno 40 dana od smrti, a to vreme je iskoristio da pokrene privatnu istragu preko jedne detektivske agencije koja je na dobrom glasu da rešava sve slučajeve koje prihvati.

- Od kada se nekoliko dana pre Nove godine desilo jezivo samoubistvo Janjuševog brata Mihaila, on se ne smiruje i ubeđen je da tu nisu čista posla i da on to nije uradio svojom voljom, već da je na to bio naveden na neki način. Nije upitno da je Mihailo sam stavio kanap oko vrata i uradio ono najgore. Niko ne misli da ga je neko ubio u fizičkom smislu, ali sumnje su mnogo crnje. Naime, Janjuš je sada, kada je bio kod kuće, dobio uznemirujući poziv u kome mu je ženski glas rekao da se Mihailo nije svojevoljno ubio, već da je na to naveden - počinje dobro upućen izvor blizak porodici Janjušević, koji nam dalje objašnjava i šta je takmičar "Elite" preduzeo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Janjuš, Mihailo, Prijepolje

- Marko nije uspeo da čuje ništa više od te osobe. Plus, oko njega je bilo Pinkovo obezbeđenje. Nije smeo da koristi telefone niti da komunicira previše. Sumnja se na sektu koja hara Beogradom i lovi mlade koji su sami, povređeni, depresivni i odbačeni. Javljaju im se na društvenim mrežama. Mihajlov telefon je bio prazan kad su ga uzeli iz stana nakon što su našli njegovo telo, što ukazuje na to da je neko sve obrisao. Odnet je na veštačenje, a i Janjuš veruje da u telefonu leže skriveni dokazi koji će rasvetliti misteriju Mihailovog samoubistva - nastavlja izvor Republike, koji nam na kraju odaje i šta je bivši zadrugar preduzeo pre povratka na imanje.

- Janjuš sumnja na sektu, konsultovao se s nekim ljudima, pričao je s dosta Mihailovih prijatelja, oni su mu rekli da im je između redova dao neke naznake o čemu je reč. Imao je strahove, pričao je da mu stižu čudne poruke, da mu se javljaju čudni ljudi. Marko nije žalio para, on je od čelnika Pinka dobio novac za svoje učešće unapred, pa je veći deo dao detektivima: "Mog mi imena, moje mi časti, ja ću da rasvetlim ovu tragediju. Mihailu dugujem, majci dugujem i sebi dugujem. Ubeđen sam da su mračne sile umešale prste", rekao je on kada je bio na 40 dana ispred porodične kuće u Prijepolju. O svemu se ćuti, ali detektivi su već uzeli da rade svoj deo posla. Ja se nadam da će porodica Janjušević naći mir posle svega - završava osoba bliska Marku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Mihailo i Marko Janjušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

06.02.2024 11:00

decko bog dusu da mu prosti je bio gej a kakva sekta