JANJUŠU IZJAVLJIVALE SAUČEŠĆE ZBOG ROĐENOG BRATA, ON IH ZVAO NA DRUŽENJE: Prepiske sa Ivom Grgurić otkrile mračnu tajnu, ovakva bruka se ne pamti!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u javnost isplivale prepiske Ive Grgurić i Marka Janjuševića Janjuša, na internetu je pokrenuta hajka.

JANJUŠU IZJAVLJIVALE SAUČEŠĆE ZBOG ROĐENOG BRATA, ON IH ZVAO NA DRUŽENJE: Prepiske sa Ivom Grgurić otkrile mračnu tajnu, ovakva bruka se ne pamti!

Foto: ST/Petar Divac, B. Jovanović

Iva Grgurić i Marko Janjušević Janjuš

Iva Grgurić, poznata po svom učešću i pobedi u rijalitiju, stekla je ogromnu popularnost među gledaocima, ali se nakon toga povukla iz javnog života. Umesto toga, posvetila se biznisu, radeći kao model i vlasnica uspešnog salona za ulepšavanje u prestonici. Međutim, sada je javno pred kamerama otkrila da joj je bivši cimer Marko Janjušević Janjuš muvao, i to samo šest dana nakon što je njegov rođeni brat Mihailo oduzeo sebi život vešanjem.

Naime, kako je pobednica treće sezone "Zadruge" priznala, ona se najpre javila bivšem košakrašu kako bi mu izjavila saučešće, na šta je on odgovorio pozivima da se vide i provedu vreme zajedno dok je bio odsutan iz rijalitija "Elita".

- Sad ću iskreno da ti kažem, Janjuš mi je poslao poruku nakon šest dana od smrti njegovog brata. Nažlaost, to je stvarno katastrofa šta mu se desilo, velika nesreća... Jako mi je žao zbog toga. Ja sam mu poslala poruku kada sam čula za tu vest, izjavila mu saučešće, rekla mu da mi je jako žao, a on me je pitao da li želim otići sa njim na piće, na večeru - otkrila je Iva, a potom su osvanule prepiske.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, Shutterstock

Iva Grgurić i Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je nju, najpre, obasipao komplimentima, a potom ju je zvao na večeru, ali je ona odbila susret sa njim:

- Hajde, ako ne odeš negde, idemo na večeru ovih dana, ja sam slobodan do 12. Negde gde nema gužve - napisao je Janjuš Ivi.

- Izvini, stvarno, ali ne viđam se sa zadrugarima - poručila mu je ona u poruci.

Iako su mnogi sumnjali u Ivine reči, nakon što su ove poruke obelodanjene, komentari nisu prestali da se nižu, a korisnici društvenih mreža nisu mogli da veruju da je Janjuš, samo nekoliko dana nakon sahrane rođenog brata, već krenuo da muva devojke i planira druženje sa njima.

Uvrede na njegov račun su se nizale, a mnogi nagađaju da je ovo samo jedan od mnogobrojnih ovakvih chatova:

- "Ovaj na Boga ne misli, strašno", "Ništa mu nije sveto", "Nikada se neće promeniti, lažov, prevarant", "Kakav ološ", "Smeće od čoveka", "Samo su mu pare bitne, pos*ao se na porodicu, na rođenog brata", "Evo na šta on misli posle sahrane rođenog brata"... - glasili su neki od brojnih komentara ispod obelodanjenih prepiski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ne verujem

07.02.2024 14:22

Ne verujem!? Ili je to ipak očekivano kad je Janjuš u pitanju ? Nakon 5-6 dana od stravičnog događaja, beskraja tuge i bola, brige za stare i od boli skamenjene roditelje, pored ogromne ljubavi s Aneli, Janjuš zove na izlazak i ručak de vojku koja je nekad bila devojka Karića i Đukića, njegovih prijatelja. Neumesno, bedno, žalosno. Beži Aneli i, on je oduvek i uvek će biti takav.