OBELODANJENE ŠOK-PREPISKE JANJUŠA I IVE GRGURIĆ: Tek sahranio rođenog brata, pa se bacio u promet - ovaj detalj će vas naježiti!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je Ivi Grgurić slao poruke samo nekoliko dana nakon smrti rođenog brata.

OBELODANJENE ŠOK-PREPISKE JANJUŠA I IVE GRGURIĆ: Tek sahranio rođenog brata, pa se bacio u promet - ovaj detalj će vas naježiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, Shutterstock

Iva Grgurić, poznata po svom učešću i pobedi u rijalitiju, stekla je ogromnu popularnost među gledaocima, ali se nakon toga povukla iz javnog života. Umesto toga, posvetila se biznisu, radeći kao model i vlasnica uspešnog salona za ulepšavanje u prestonici. Međutim, sada je javno pred kamerama otkrila da joj je bivši cimer Marko Janjušević Janjuš muvao, i to samo šest dana nakon što je njegov rođeni brat Mihailo oduzeo sebi život vešanjem.

Naime, kako je pobednica treće sezone "Zadruge" priznala, ona se najpre javila bivšem košakrašu kako bi mu izjavila saučešće, na šta je on odgovorio pozivima da se vide i provedu vreme zajedno dok je bio odsutan iz rijalitija "Elita".

Republika

Foto: Instagram, ATA Images, ST/B. Jovanović

Iva Grgurić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Sad ću iskreno da ti kažem, Janjuš mi je poslao poruku nakon šest dana od smrti njegovog brata. Nažlaost, to je stvarno katastrofa šta mu se desilo, velika nesreća... Jako mi je žao zbog toga. Ja sam mu poslala poruku kada sam čula za tu vest, izjavila mu saučešće, rekla mu da mi je jako žao, a on me je pitao da li želim otići sa njim na piće, na večeru - otkrila je Iva, a potom su osvanule prepiske.

Janjuš je nju, najpre, obasipao komplimentima, a potom ju je zvao na večeru, ali je ona odbila susret sa njim:

- Hajde, ako ne odeš negde, idemo na večeru ovih dana, ja sam slobodan do 12. Negde gde nema gužve - napisao je Janjuš Ivi.

- Izvini, stvarno, ali ne viđam se sa zadrugarima - poručila mu je ona u poruci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

07.02.2024 10:31

Ovome ni psihijatar NE može pomoći !

Godža

07.02.2024 15:48

Ma glumata sumlata žalost - preuveličava. To je jedan mućak koji koristi gužvu i sve što mu se ukaže da izvuče neku korist. Lemezina lenjovska i prevarantska. Sve će taj da uzme i da obeća samo da se dokopa love a posle da prokocka i da se krije . Jako loš kao čovek i kao primer u svakom pogledu. Niti zna šta da radi ni zaradi osim da skače sa profuknjače na drugu i da glumi nekog potištenog baju. A od baje samo Babun. I međedi su za njega institucija. Bruka kakvih sve ima.

Odgovori 10 1