DO SADA NEOTKRIVENA TAJNA O SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Niko nije znao šta se zapravo dogodilo u njegovom stanu!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je progovorio o rezultatima odbukcije, u Beloj kući nastao muk.

DO SADA NEOTKRIVENA TAJNA O SMRTI JANJUŠEVOG BRATA: Niko nije znao šta se zapravo dogodilo u njegovom stanu!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je napustio rijaliti kako bi bio uz porodicu u teškom trenutku. Njegov mlađi brat Mihailo preminuo je u tragičnim okolnostima, kako se spekuliše, vešanjem u sopstvenom stanu.

Tokom svog boravka u rijalitiju, Janjuš je započeo vezu sa Aneli Ahmić, koja nije naišla na odobravanje ostalih učesnika. Spekulacije o njihovom odnosu su se dodatno rasplamsale kada su Maja Marinković i Jovana Cvijanović iznele tvrdnje da je Aneli uspela da omađija Janjuša crnom magijom. Javni sukobi i optužbe da je Aneli "omađijala" Janjuša postali su glavna tema u Beloj kući.

Republika

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja sam mrtva ozbiljna, ja imam pravo da verujem u duhove, moj subjektivni osećaj poznavajući njega, ja sam ubeđena da je on zavrčan. Aneli je osoba koja je spremna nqa sve, ne bira sredstvo da dođe do cilja. Zejna postoji, njena drugarica iskustvom koje je ispričala, ja isto tako verujem da su iz nje isterivali đavole. Pogled njemu stvarno leluja - rekla je Maja.

- Ove stvari su meni morbidne, čovek je još u žalosti, oni se sprdaju ovde. Niko se ne smeje na ovo što oni pričaju, ovo je bruka i sramota - rekao je Terza.

- Ja nisam dobio rezultate obdukcije za brata, a da pričam o ovome - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Republika, Instagram

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

- Mislim da je vrlo kvarno da se te dve stvari mešaju, niko nijedng trenutka nije aludirao na te njegove porodične stvari, ovde kada je nekome loše, taj neko ne vređa, taj neko se ne svađa - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading