OBJAVLJENE NOVE SLIKE JANJUŠEVOG POKOJNOG BRATA: Ovaj prizor tera suze na oči, KOBNE NOĆI je uradio OVO!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Janjušević objavio fotografije pokojnog brata Mihaila!

OBJAVLJENE NOVE SLIKE JANJUŠEVOG POKOJNOG BRATA: Ovaj prizor tera suze na oči, KOBNE NOĆI je uradio OVO!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram, Shutterstock

Nedavno je u Prijepolju obeleženo 40 dana od smrti dvadesetsedmogodišnjeg Mihaila Janjuševića, brata poznatog rijaliti takmičara Marka Janjuševića Janjuša. Okupljeni su iskazali svoju tugu i bol, a posebno emotivni trenuci bili su vidljivi kod Mihailovih majke, tetke i brata Borisa Janjuševića.

Boris se sada oglasio na Instagram profilu i objavio niz zajedničkih fotografija sa Mihailom Janjuševićem, a komentari utehe su se samo nizali jedan za drugim. 

Podsetimo, Mihailo se obesio u stanu u Beogradu, a kobne noći, pre nego što je presudio sebi, poslao je majci Desanki poruku sa tri srca, o čemu je Janjuš već govorio. 

 

 

- Živote moj lepo - napisao je Boris u opisu fotografija koje je objavio na Instagramu. 

Porodica i prijatelji su se okupili kako bi pružili podršku jedni drugima i zajedno prošli kroz dan posvećen sećanju na Mihaila. Njegova smrt ostavlja dubok trag u srcima onih koji su ga poznavali, a današnje okupljanje svedoči o dubokoj povezanosti i ljubavi koja ih spaja u ovim teškim trenucima.

Janjuš je odmah nakon pomena krenuo za Beograd, kako bi se vratio u rijalitiji, a čim je stigao došao je kod svoje devojke Aneli Ahmić, kako bi joj otkrio da mu je porodica jako potresena i da je imao priliku da se suoči sa strašnim komentarima na društvenim mrežama zbog njihovog odnosa. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem - rekao je Janjuš i dodao:

- Da sada mogu da vratim vreme pitao bih ga samo ''ZAŠTO"? Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto... Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim, rekao je on, pa se osvrnuo i na svoje roditelje i porodicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading