MILICA VESELINOVIĆ ULAZI U ELITU SA NOVIM DEČKOM: Mensuru će pozliti kada sazna - Objavila SNIMAK pred ulazak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović potvrdila da ulazi sa novim dečkom u rijaliti!

MILICA VESELINOVIĆ ULAZI U ELITU SA NOVIM DEČKOM: Mensuru će pozliti kada sazna - Objavila SNIMAK pred ulazak! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Mensur i Milica

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Milica Veselinović, izazvala je veliku pažnju javnosti objavom šaljivog snimka na društvenim mrežama. U snimku koji je postao viralan, Milica je otkrila da je upoznala novog dečka, a reč je o mladom muzičaru sa kojim je snimila video tokom gostovanja na Pink televiziji u Šimanovcima.

Foto: printscreen/RED TV

Milica Veselinović

 


Otkako je napustila "Zadrugu", Milica Veselinović privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a sada je izazvala pravu buru reakcija objavom snimka sa novim dečkom. Mnogi su se zapitali da li je ovo zapravo nova ljubav za Milicu ili je u pitanju samo šala, ali jedno je sigurno - snimak je izazvao veliku pažnju javnosti.

- Našla sam dečka, momka! Ovo mi je momak! Upravo sam ozvaničila vezu! Pet godina je razlike, ali nema veze! Sledeće godine ulazimo u rijaliti, dogovorićemo se ko će koga da prevari - našalila se Milica. 

Nakon objave snimka, fanovi su bili u velikoj nedoumici da li je ovo zaista nova ljubav za Milicu ili je samo u pitanju marketinški trik. Komentari korisnika društvenih mreža su bili podeljeni - dok su neki izražavali simpatije prema novom paru, drugi su bili skeptični i sumnjali da je ovo samo još jedna marketinška fora.

 

 


Ovo nije prvi put da je Milica privukla pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, ali svakako je prvi put da je svoju novu vezu predstavila putem šaljivog videa na društvenim mrežama. Da li je ovo zaista nova ljubavna priča za Milicu Veselinović ili je samo deo njenog javnog imidža, ostaje da vidimo u narednim danima.

U svakom slučaju, snimak koji je postao viralan definitivno je izazvao interesovanje publike i postavio pitanje - da li je ovo zaista nova ljubav za Milicu Veselinović ili je samo deo njenog javnog imidža? Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i vidimo da li će bivša zadrugarka potvrditi ili demantovati svoju novu ljubavnu priču.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading