MENSUROVA BIVŠA RAZVEZALA JEZIK! Ove reči bi napravile haos u Eliti: Izgubio je pojam o SRAMU I BLAMU!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović nije štedela bivše cimere!

MENSUROVA BIVŠA RAZVEZALA JEZIK! Ove reči bi napravile haos u Eliti: Izgubio je pojam o SRAMU I BLAMU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sukobi unutar Bela kuće nikada ne prestaju da intrigiraju javnost, a poslednji verbalni okršaj između Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Maje Marinković dodatno je zaoštrio situaciju. Ovaj incident izazvao je različite reakcije, a jedna od njih dolazi od bivše zadrugarke Milice Veselinović.

Republika

Foto: REDTV Printscreen

Milica Veselinović

- Što se Janjuša tiče, ne bih komentarisala to što je Maja rekla, kakav god da je odnos imao sa svojim bratom to je njegov gubitak i svako ispoljava na drugačiji način. Nećemo da mešamo babe i žabe, jer njegovo učešće mala je reč užasno, izgubio je pojam i o sramu i o blamu i poštovanju porodice. Godište je mojih roditelja, mene moji roditelji kritikuju, on ne treba da dozvoli da njega dete kritikuje zbog ponašanja. Za Janjuša bih dodala da radi sve ono o čemu je moralisao prošle godine - rekla je Milica, te se osvrnula i na odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo i na to što Anđelina mama Aleksandra istupa u javnosti i tom prilikom demantuje njene izjave u "Eliti":

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veselinović

- Što se tiče Anđeline mame, verovatno je ženi teško da sluša i gleda njeno ponašanje. Opet to je njeno dete i ne treba naglo reagovati, rekla je šta je imala za Novu godinu. Anđelu niko ne sili da bilo šta radi, koliko znamo ona je molila i jurila Bojanu ,a ne Bojana nju. Anđelina mama preteruje što vređa Bojanu - istakla je Veselinovićeva.

Milica je takođe dala sud o Ivanu Marinkoviću i ratovima koje ima u Beloj kući, ali je njen komentar bio  jako kratak. 

- Što se tiče Ivana, on zna da bude brutalan u komentarisanju. On vodi svoje ratove. Ja njega jako poštujem i cenim i to će tako i ostati - poručila je za Pink.rs Milica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading