BIVŠA ZADRUGARKA SE ČASTILA NEKRETNINOM: Osvanula prva slika iz nove gajbe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalila se na društvenim mrežama!

BIVŠA ZADRUGARKA SE ČASTILA NEKRETNINOM: Osvanula prva slika iz nove gajbe! (FOTO)

Foto: shutterstock

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je imala jako turbulente ljubavne odnose. Mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Adjarpašićem

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je pobesneo kad je shvatio da se ona krije iza toga i nekoliko dana pravio haos i pretio da će napustiti rijaliti. 

Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postatio deo "Elite" i da li će uopšte da zakuca na vrata Bele kuće. Ona se sad oglasila na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram i svoje pratioce ostavila u šoku. 

Naime, ona je pozirala, dok drži ključeve u rukama i uz to napisala poruku zbog koje svi misle da se otvorila da kupi sebi nekretninu. 

- Ko hoće neka čestita - napisala je Milica, a još uvek nije poznato da li se šalila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović

Inače, Milica je nedavno gostovala na RED televiziji i otkrila da je Mensur pokušao da uceni produkciju da će napustiti rijaliti ako se ona pojavi. 

Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem, on će izaći - odgovorila je bivša zadrugarka.

Šta bi se desilo da ti uđeš? -pitala je voditeljka.

Ne znam šta bi se desilo jer ja njega stvarno ne doživljavam više - priznala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading