MENSUROVA BIVŠA U NARUČJU NOVOG DEČKA! Osvanula šok fotografija, zbog jednog DETALJA besni fanovi Ajdarpašića!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić trenutno boravi u Eliti, a njegova bivša devojka uživa sa novim dečkom.

MENSUROVA BIVŠA U NARUČJU NOVOG DEČKA! Osvanula šok fotografija, zbog jednog DETALJA besni fanovi Ajdarpašića!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivša zadrugarka Milica Veselinović bila je gošća voditeljke Anastasija Buđić u emisiji "Pitam za druga" gde je, između ostalog, govorila i o svom odnosu sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, kom se nedavno u "Eliti" obratila kao Drvo mudrosti.

- Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem, on će izaći - odgovorila je bivša zadrugarka tada, pa prokomentarisala Mensurovu vezu.

- Čula sam za tu vezu, ali me ne zanima... Ne znam da li mi je pisao dok je bio u vezi, jer ja sve što ima, ja sam dala. Shvatila sam da nikada nisam bila voljena - priznala je Veselinovićeva u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Milica Veselinović

 

Čini se da je Veselinovićeva sada stavila tačku na odnos sa Mensurom, kao i svako prepucavanje, te da uživa u vezi sa novim izabranikom, kome se obratila putem Instgrama, uz zajedničku fotografiju. 

Nije poznato da li je u pitanju njegov rođendan ili nešto drugo, ali je više nego jasno da je Milica veoma srećna u njegovom naručju. Ipak, kako Milica i Mensur i dan-danas imaju zajedničke fanove, neki i dalje smatraju da je Milica zaljubljena u Mensura i da uz svakog novog partnera samo pokušava da ga zaboravi, s obzirom da on ne želi nikakvu komunikaciju sa njom, o čemu je već pričao u Eliti:

- Najsrećniji do sada - napisala je Milica Veselinović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veselinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading