VODITELJ NAJAVIO TOTALNO RASKRINKAVANJE JANJUŠA: Sledi specijalna emisija, vreme je da gledaoci vide njegovo PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj je najavio specijalnu emisiju, u kojoj će pokazati pravo lice Marka Janjuševića Janjuša.

VODITELJ NAJAVIO TOTALNO RASKRINKAVANJE JANJUŠA: Sledi specijalna emisija, vreme je da gledaoci vide njegovo PRAVO LICE!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš preksinoć se vratio iz Prijepolja u rijaliti "Elita", nakon što je održan pomen njegovom tragično stradalom bratu Mihailu.

U emisiji "Pitanja novinara", Janjuš je javno izrazio bes zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića koje se tiču smrti njegovog brata. Oštro je reagovao na Đokićeve optužbe, nazivajući ga "smećem" i "us*anim go*nom". Janjuš je najavio da će se suočiti sa Đokićem i rešiti situaciju na najdirektniji način, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Međutim, on nije isprozivao samo Baneta Đokića, već i Jelenu Batos, kao i mnogobrojne stranice na Instagramu, koje prate učesnike i dešavanja u rijalitiju.

Republika

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

Nazvao ih je "botovima", pa izjavio da oni dobijaju novac za to, a voditelj Osman Karić se momentalno oglasio povom ove njegove izjave:

- A niko mi ništa nije pisao dok nisam bio sa Aneli. To su botovi, ljudi koji nemaju svoj život, koji dobijaju novac da to pišu i objavljuju - govorio je Janjuš, između ostalog.

Osman je otkrio da će mu u svojoj emisiji na TikToku skinuti masku i obelodaniti sve njegove laži. Osman tvrdi da Janjuš, zajedno sa Aneli Ahmić, ne govori istinu, već pokušava da prevari naciju, ali on je spreman da fanovima rijalitija otvori oči, što će učiniti u svojoj emisiji, koju prate brojni korisnici društvenih mreža i gledaoci Elite.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Osman Karić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading