JANJUŠ PROSI ZA ĆERKU, NEMA OD ČEGA DA JE NAHRANI: Molio za novac, pa slao njene fotografije?!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu se pojavila fotografija, na kojoj, navodno, Janjuš prosi za ćerku Krunu.

JANJUŠ PROSI ZA ĆERKU, NEMA OD ČEGA DA JE NAHRANI: Molio za novac, pa slao njene fotografije?!

Foto: TV Pink/printscreen

Kontroverze oko aktuelnog učesnika Elite, Marka Janjuševića Janjuša, ne jenjavaju, a poslednji događaji bacaju novo svetlo na njegov privatni život.

Izvesna Jelena optužuje Janjuša da joj duguje 15.000 evra, što je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama. Prepiska između njih dvoje otkriva tenziju i nezadovoljstvo, a Jelena jasno izražava svoje zahteve za isplatu novca.

Poruke koje su procurile u javnost svedoče o napetoj situaciji između Marka i Jelene. Ona insistira na svojim novčanim potraživanjima, dok on tvrdi da nema novca. 

Međutim, sada se pojavila nova fotografija, koja kruži internetom, a tiče se upravo Janjuševe afere sa pomenutom Jelenom. Kako se spominje u novoj objavi, Janjuš je na sve načine pokušavao da joj iznudi novac, pa je "koristio" i ćerku Krunu, koju je predstavljao gladnom i žednom, kako bi dobio novac od Jelene, ali i hranu za dete.

Republika

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjušević se povodom ove afere nije oglašavao, a ostaje nam samo da nagađamo šta je istina u vezi ove fotografije, koja je već postala viralna, a komentari ne prestaju da se nižu:

- Svoje dete si predstavljao gladnim i žednim, kako bi ti se poslalo za nju, pa sa oduševljenjem si prikazivao njenu radost na slatkiše kad stignu. Setio si se Jelene, za koju misliš da nema ko da stane - glasio je opis fotografije, koje se pojavila na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading