JANJUŠ DOBIO PORUKU OD ĆERKE KRUNE: Skrenula mu pažnju na ove klipove, sada ima samo jednu ŽELJU!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je otkrio Urošu Staniću šta mu je poručila ćerka Kruna, pred povratak u Elitu.

JANJUŠ DOBIO PORUKU OD ĆERKE KRUNE: Skrenula mu pažnju na ove klipove, sada ima samo jednu ŽELJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i njegov rijaliti "sin", Uroš Stanić, ove nedelje su na specijalnom zadatku Velikog šefa.

Naime, mladi tiktoker će narednih dana glumiti psa, odnosno kućnog ljubimca bivšeg košarkaša, pa on svog gazdu u kostimu psa prati na svakom koraku.

Uroš non-stop ide za Janjušem i laje, s obzirom da je to deo njegove uloge i ovonedeljnog zadatka, a kada su se osamili, Janjuš je priznao da Kruna, njegova ćerka, obožava Stanića i podržava ga, a ovo mu je rekla, pre nego se vratio u "Elitu":

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Da li znaš da je Kruna oduševljena tobom? Baš mi je rekla da te pozdravim, nisam ti to preneo, rekla mi je "Pozdravi tvog sina", ja sam joj pokazivao neke naše klipove, bila je sad sa mnom, kad sam kupovao stvari za tebe, rekla mi je da ti to kažem - saopštio je Janjuš Urošu Staniću.

Uroš je bio oduševljen i veoma srećan zbog ove informacije, pa je neprestano lajao, a kako Janjuš zna da njegova ćerka voli da ga gleda upravo pored Stanića, to je razlog više da se od njega više ne odvaja.

Podsetimo, Janjuš je Elitu napustio zbog smrti mlađeg brata, Mihaila Janjuševića, a vreme pred povratak u rijaliti proveo je sa svojom naslednicom, koja mu je pružala utehu u najtežim danima, kao i bivša supruga, Ena, koja je Janjuša sačekala i bila mu podrška tokom sahrane rođenog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading