JANJUŠ PREVARIO NACIJU KAO NIKO DO SAD: Pojavio se dokaz, sve je bila TEŠKA LAŽ? (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastala pometnja na društvenim mrežama!

JANJUŠ PREVARIO NACIJU KAO NIKO DO SAD: Pojavio se dokaz, sve je bila TEŠKA LAŽ? (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Akutelni učesnik rijaliti programa "ElitaMarko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

Odmah po povratku u Belu kuću Janjuš je Urošu Staniću dao džak pun stvari, sa poklonima koje su mu kupile bivša zadrugarka Jelena Batos, starleta Tijana Ajfon, a kako je rekao i on je učestvovao u tome i kupio mu je par patika. 

Republika

Foto: printscreen

Janjuš daje poklone Urošu Staniću

Oko toga se povela velika polemila na društvenim mrežama, a pravi haos nastao je sinoć kad je Jelena Batos putem svog storija na društvenoj mreži Instagram napisala kako stvari nisu takve kao što su predstavljene. 

- Ljudi, nemam stalno wifi, kad uđem tona poruka. Dobila sam jednu poruku gde me neko pita ako je Janjuš uzeo stvari za Uroša jer oseća grižu savesti zbog brata. E ovako, to nema veze sa vezom, ja još od novimbra meseca ganjam ljude kako da mu unesem patike jer sam ga gledala kako lepi svoje. Kao drugo Janjuš uopšte nije imao novca da mu kupuje ono sve! Janjuš kad je izašao odmah smo se čuli i odmah sam mu rekla kada se bude vraćao da želim preko njega da mu pošaljem za Uroša sve što mu je potrebno. Želja za pomoć Urošu još pre nego što je Janjuš izašao znaju mnogi kojima sam se javljala. I Bilo je stvarno glupo kad bi morala objavljivati poruke sve, neverovartno šta ljudi uradiše od lepog gesta. Tako da ne dozvolite da jedan lep gest sada bude preokrenut da je urađen jer postoji neka griža saveti prema pokojnom vrati. Ne mešajte sada babe i žabe - napisala je Jelena Batos, a ovaj stori je podelila i jedna stranica koja redovno prati rijaliti dešavanja i dodala svoj komentar:

Znači lik ladno ušao slagao da je kupio patike, garderobu, a narod tapše i piše bravo - glasio je komentar pomenute stranice. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram oglašavanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
KlikKlak

19.01.2024 13:13

Janjus je zeznuo i Alibabu kada su lazi u pitanju ha ha glumac

Teab

22.01.2024 18:42

Janjus je rekao da su zajedno kupili stvari Jelena Ajfonka sa prijateljem on i jos jedna bivsa rijaliti ucesnica. Ja sam gledala kad ga je pozvao u rehab i dao mu te stvari i Uros se veoma zahvalio Janjusu i ostalim osobama sto su ga usrecili sa stvarima.