ANELI AHMIĆ SE GUŠI U SUZAMA: Jecaji odzvanjali spavaćoj sobom, Janjuš je totalno uništio!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić rida na sav glas!

ANELI AHMIĆ SE GUŠI U SUZAMA: Jecaji odzvanjali spavaćoj sobom, Janjuš je totalno uništio!

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Aneli Ahmić priznala je Teodori Delić da je boli jer je Marko Janjušević Janjuš naziva folirantkinjom. Aneli je sve vreme plakala zbog Janjuša, te se poveravala svojim cimerkama o njenom emotivnom i psihičkom stanju. 

Ahmićeva je otvorila dušu, te istakla da se oseća kao da joj je Janjušević zabio nož u srce po povratku na imanje u Šimanovcima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Pojma nemaš koliko ja izbegavam imam sukob s Janjušem, baš jer mi on govori da sam kvarna. Kao da mi je nož u srce zabio. Nikada nisam kvarna bila prema njemu, jer ga iskreno volim - rekla je Aneli.

- Ti ne znaš da se izraziš, znam sve. Sačekaj malo, bar par dana, pa da vidiš ako možete da pričate - kazala je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Imam strah neki da mu priđem, kao da tražim dozvolu da mi da da mu se obratim - rekla je Aneli.

Pre toga Janjuš je pred svima poručio ovo:

- Ja Milenu mnogo volim, jedino što je ona rekla je da je osetila više da je Maja bila tužnija. Ona nijednog trenutka nije radila loše stvari, ako je ona pričala to za Maju, ona treba da dođe i kaže Milena ti lepo nisi osetila mene, ali da ti skačeš na svaku to nije normalno - rekao je Janjuš.

- Jako bitnu stvar sam zaboravio gde je ona rekla videćete vi za odnos sa Majom. Ja niti ću biti sa Majom niti ona sa mnom, ja kada sam izlazio iz rijalitija mene je bivša žena saćekala, posle svih sra*a koje sam napravio. To je u tim trenutcima ljudski, ako sam je zagrlio to je normalno u tim situacijama. To ne mora da znači da ćemo mi biti u vezi, ljudski sam osetio - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Montenegro

19.01.2024 13:17

Aneli se od Smokija,Kokica,Cipsa,Cokoladica izoblicila.Nista kaloricnije od smokija a ona pojede gigantsku vrecu misleci da je dijetalan.Bila je prelijepa kada je usla .Mora na dijetu i zaboraviti na muskarce,alkohol.Najbolja je solo .