PALE JEZIVE PRETNJE OD ANELINE PORODICE: U prepiskama stoje UŽASNE PSOVKE, bivša zadrugarka spremna sve da raskrinka!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović na udaru porodice Aneli Ahmić!

PALE JEZIVE PRETNJE OD ANELINE PORODICE: U prepiskama stoje UŽASNE PSOVKE, bivša zadrugarka spremna sve da raskrinka!

Foto: Pink

Ermina Pašović, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", nedavno je postala meta pretnji sa, kako tvrdi, Anelinog Instagram naloga. Ova situacija je eskalirala nakon što je Ermina oštro prozvala Anelu Ahmić i njenu porodicu, zbog čega su joj upućene preteće poruke.

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

 


U svojoj objavi, Ermina je istakla da je dobila uvredljivu poruku koja je, pored ostalog, sadržala pretnje njenom detetu. Ovo je izazvalo zabrinutost i revolt kod Ermine, koja je istakla da proziva Anelu isključivo na osnovu njenih postupaka i javnih nastupa, te da nema potrebe za uvredama upućenim njenom detetu.

- Eh, ovako, dragi moji, na sledećem storiju možete da ispratite divnu porodicu Ahmić. Ja koja komentarišem Analnu isključivo na osnovu njenih postupaka, tj. posetu majke, koja je emitovana na nacionalnoj frekvenciji i aktuelnu temu, tačnije misterija "Alen", gde dobijam poruku sledeću u inboks, vređanje mog deteta. Pitam se samo čemu potreba vređanja maloletnog deteta. Vređajte mene. Ali to je taj mentalni sklop. Šta očekivati? Mogu samo jedno reći, kakav god da je Alibaba, tj. Asmin, od vas opajdara je svako bolji, i podržavam ga u potpunosti u svim namerama - napisala je Ermina na Instagramu, a zatim objavila i poruku koju je dobila:

 

- Kur..., da vidiš samo šta će da ti uradi porodica Ahmić kada zagaziš opet u Sarajevo, jeb... te u usta mrtva, jeb... ti Cig... tog kojeg si okotila.

Nakon što je javno istupila sa informacijom o pretnjama, Ermina je odlučila da pokaže javnosti sadržaj poruke koju je dobila. Uz to, istakla je da podržava svakog ko se bori protiv takvog "mentalnog sklopa", te da je važno stati u odbranu svoje porodice. Ova situacija je izazvala brojne reakcije javnosti, a Erminina hrabrost i odlučnost da se suprotstavi pretnjama su pohvaljene.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Beki

19.01.2024 10:01

Odvratne zene ahmiceve.

wall

19.01.2024 10:54

Nakazo jedna od tebe nema veće opajdare! Ni plastične operacije ti nisu pomogle. I dalje si ružna i ogavna. Nisi Aneli i Siti ni za mali prst. Pogledaj se rošava na šta ličiš. Pored toga što si rugoba još si prevarantkinja. Nismo zaboravili da si izmislila trudnoću samo da bi ušla u Zadrugu. Pokrij se ušima i ćuti. A pre nego što spomeneš Ahmićeve pokloni se, jer nisi dostojna ni imena da im izgovoriš. Bruko i sramoto za ženski rod. Džabe laprdaš neće tebe Alibaba. Mada ste po pameti tu negde.

Ermina

19.01.2024 13:33

Ermina je u dubokom rektumu Matore Tomic,samo da bi bila pozvana u naredne rijalitije.Zena koja ima jezik kao lopatu ,koja ne poznaje vlastitu vjeru ,jer da poznaje ne bi joj krastave zabe i zmije izlazile iz prljavih usta.Hirurg moze promjeniti fizicki zigled zene ali ne i jezicinu i zlu dusu