ŠOKANTNO! Osman Karić objavio snimak Mensura i Stefana iz Zadruge, pa OTKRIO veliku TAJNU!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić obelodanio snimak iz rijalitija ,,Zadruga"!

ŠOKANTNO! Osman Karić objavio snimak Mensura i Stefana iz Zadruge, pa OTKRIO veliku TAJNU!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Na svom Instagram profilu, Osman Karić je objavio snimak iz popularnog rijalitija "Zadruga", na kom se vidi njegov sin Stefan Karić u društvu sa nekadašnjim dobrim prijateljem Mensurom Ajdarpašićem. Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo lavinu komentara, naročito zbog statusa koji je Osman napisao uz objavu: "Ovo je bilo vreme istina, sada je sve sem istine".

Foto: Instagram.com

Osman Karić Instagram

 


Odmah nakon što je Osman Karić podelio snimak na svom Instagram storiju, počele su da pristižu reakcije javnosti. Mnogi su izrazili iznenađenje i šok zbog viđenog, s obzirom na to da su Stefan i Mensur nekada bili bliski prijatelji, a sada se čini da su odnosi među njima promenjeni. Takođe, status koji je Osman napisao uz snimak dodatno je podstakao spekulacije i komentare o tome šta je tačno mislio kad je pomenuo "istinu".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić

 


Posle objave ovog snimka, mnogi prateći rijaliti "Zadruga" su počeli da analiziraju promene u odnosima između učesnika, posebno između Stefana i Mensura. Neki su istakli da su njih dvojica nekada bili nerazdvojni, dok su drugi primetili da se odnosi među njima promenili od tada. Ova situacija je podstakla mnoge da se zapitaju šta se tačno dogodilo između Stefana i Mensura, i da li će njihov odnos ikada biti kao pre.

Jedan od ključnih elemenata koji je privukao pažnju javnosti jeste status koji je Osman napisao uz objavu snimka. Mnogi su pokušali da protumače šta je Osman hteo da kaže svojom porukom, ali istovremeno su ostali i u nedoumici o tome šta je tačno mislio kada je naveo da je sada sve "sem istine". Ovaj status je dodatno podgrejao interesovanje javnosti za odnos između Stefana, Mensura i Osmana, ali je istovremeno ostavio mnogo prostora za tumačenje.

Foto: E-Stock, Instagram

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić

 


Snimak koji je Osman Karić objavio na svom Instagram storiju izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo brojne spekulacije i komentare. Odnosi među učesnicima rijalitija "Zadruga", posebno između Stefana i Mensura, postali su predmet interesovanja, a Osmanov status dodatno je podstakao diskusije o tome šta se tačno događa iza kulisa. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će javnost dobiti odgovore na postavljena pitanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading