NOVI UDARAC ZA MATORU, OVO ĆE JOJ SRUŠITI SVET: Obistinila se njena najgora NOĆNA MORA!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovani Tomić Matoroj leđa okrenuo i najbolji prijatelj u Eliti.

NOVI UDARAC ZA MATORU, OVO ĆE JOJ SRUŠITI SVET: Obistinila se njena najgora NOĆNA MORA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović je nedavno dao svoje viđenje situacije sa svojom bliskom prijateljicom Jovanom Tomić Matorom, koja se trenutno suočava sa teškoćama nakon raskida sa Anitom Stanojlović. Đedović je istakao kako smatra da je Matora postupila neodgovorno, a posebno je naglasio njen odnos sa Anitom. Kritikovao je Matoru zbog njenog ponašanja i izrazio frustraciju zbog situacije u koju se uplela.

- Je l' te je prevarila?! Jeste. Je l' htela da se pomiri?! Jeste. Je l' si htela da se pomiriš?! Nisi. Mesec dana nisi htela da pričaš, ja smatram ispravno. Jurila te, molila te, nisi htela. Posle toga, ušao Anđelo, svideo joj se Anđelo, ušla sa njim u odnos. Nakon svega toga, ti nisi htela sa njom da pričaš, ti si je oterala, ti si govorila da nema šta s njom da pričaš, ti si tražila razvod, ti si sve to i ti na kraju kukaš. Da li si ti normalna?! Ti tražiš objašnjenje od devojke koja je to uradila, ti pričaš da se ona kune i laže, a onda tražiš da potvrdi tvoje istine. Dogovori se sa sobom šta je s tobom. S kim da se pomiriš si htela?! Da li si ti normalna?! Ne razumem - prepričavao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Đedović, Milena Kačavenda i Jovana Tomić Matora

 

- To mi je najgore kada ustane i kaže: "Jesam iskompleksirana" - rekla je Kačavenda.

- Znači ti bi se pomirila sa nekim jer si iskompleksirana?! Prošlo je četiri meseca od kako smo sve ovo saznali...Koga boli ku**c za šta je Lepi Mića, za šta je?! Je l' to sprečava bilo koga da živi svoj život - rekao je Đedović.

- Je l' ona inače takva? - pitala je Kačavenda.

- Ne znam šta joj je, ona je ovde sedam godina. Ne mogu da slušam budalaštine, ona priča budalaštine. I klimaj glavom i saslušaj i razumi. Na klipovima sam joj objasnio milion stvari, ne može da shvati neke stvari - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading