SA OŽENJENIMA JE LAKŠE, JER IMAJU ISKUSTVO! Jovana Cvijanović cimere ostavila u ŠOKU, evo kakve muškarce najviše voli!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kažem da sam takve jurila, pošto verujem da će sad da krenu o meni razne priče...

SA OŽENJENIMA JE LAKŠE, JER IMAJU ISKUSTVO! Jovana Cvijanović cimere ostavila u ŠOKU, evo kakve muškarce najviše voli!

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport, Shutterstock

Učesnica Elite Jovana Cvijanović danima je u žiži javnosti jer zbog afera s raznim muškarcima koji su deo domaće estrade, a sada je šokirala cimere pričom da su po njenom ukusu najviše oženjeni muškarci, za koje tvrdi da su puni iskustva! Ona je u dnevnoj sobi sa cimerima pričala na temu partnerskih odnosa, pa su se otkrili dosad nepoznati detalji.

- Oženjeni muškarci su najbolji jer imaju najviše iskustva. Nije da se sad pravim pametna ili pričam da mi samo takvi odgovaraju, ali to je istina. Ne kažem da sam takve jurila, pošto verujem da će sad da krenu o meni razne priče... Imam drugarice koje jesu bile u takvim vezama, pa su se najbolje provodile. To je super, ali nisam u tom fazonu. Oni imaju iskustvo, znaju kako sa ženama i to mi se dopada - rekla je Jovana, a cimeri su pokušavali da od nje izvuku više detalja, ali se ona na to nije upecala.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

Podsećamo, Jovana je u poslednjoj priči bila akter, a vezano za pevača Peđu Medenicu, s kojim je navodno bila intimna, što je pred kamerama oštro demantovala, te rekla da imaju skroz drugačiji odnos.

Foto: Ata Images

Jovana Cvijanović i Peđa Medenica

- Peđa i ja imamo prijateljski odnos i ne znam odakle ljudima informacije da smo zajedno. Neću da jurim zauzete, trebalo je da se desi jedna pesma, ali ja nikome na silu nisam tražila da mi je piše. Mi smo super ovako, ali tu nema nikakve afere, pričala je ona, dok se pevač nije oglašavao previše na ovu temu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading