ZOLI PALA ROLETNA ZBOG MILJANINE ŠUT-KARTE: Odlučio da uzme stvar u svoje ruke, Kulićeva će brzo zažaliti zbog raskida!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola se oglasio putem Instagrama, pa "odgovorio" Miljani Kulić.

ZOLI PALA ROLETNA ZBOG MILJANINE ŠUT-KARTE: Odlučio da uzme stvar u svoje ruke, Kulićeva će brzo zažaliti zbog raskida!

Foto: TV Pink

Popularni rijaliti učesnik, Lazar Čolić Zola, samoinicijativno je napustio "Elitu" i ostavio Miljanu Kulić, sa kojom je do tada bio u vezi. Iako Kulićeva nije želela da prihvati kraj i njihov raskid, danas je okrenula novi list, pa odlučila da se obrati diskvalifikovanom Zoli i pošalje mu jasnu poruku.

Naime, ona je rešila da stavi tačku na njihov odnos, iako ne krije da ga voli i dan-danas, te da bi za njega dala život. Shvatila je da ona zaslužuje mnogo bolje i da je ju je on sve vreme koristio za novac:

Republika

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola

 

- Nemoj da me čekaš, nema ništa od obećanja koje sam ti dala i o kom smo pričali. Bog me je pogledao, ti si otišao, sva sreća. Tako da je odlično što si otišao, sačuvao me je Bog od tvojih budalaština i gluposti koje bi pravio zarad novca, a mene pravio budalom. Tako da nemoj da me čekaš, ne intresuješ me više u životu, ne zanimaš me. Nemoj da pišeš Ani, ti mene ne zaslužuješ, ja zaslužujem mnogo bolje i to je to. One torte i bombone nisam prihvatila, slike ću baciti - obraćala se Miljana u kameru Zoli.

Nakon ove njene odluke, koju je odjednom donela, Zola se oglasio putem svog Instagram profila, pa objavio snimak, odnosno kompilaciju svojih fotografija, uz interesantan opis, koji je svima zapao za oko:

- Kada pišeš svoju životnu priču, nemoj dozvoliti da neko drugi drži tvoju olovku - napisao je Zola kao opis ovog videa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading