JANJUŠ IMAO RAZGOVOR SA PORODICOM: Nakon SAHRANE pokojnog Mihaila, OVO su mu poručili!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio sve o dogovoru koji ima sa porodicom!

JANJUŠ IMAO RAZGOVOR SA PORODICOM: Nakon SAHRANE pokojnog Mihaila, OVO su mu poručili!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Takmičar ,,Elite" Marko Janjušević Janjuš bio je specijalni gost kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou", nakon velike porodične tragedije. Janjuš se prošlog petka vratio u ,,Elitu", a večeras prvi put nasamo priča o pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću

Janjuš je otvorio dušu javno i priznao sve o razgovoru sa porodicom, pre nego što je doneo odluku da se vrati u rijaliti ,,Elita". Naime, kako je Janjušević i sam tvrdio, nakon savetovanja sa porodicom, doneo je odluku da se vrati, jer će mu psiha biti zaokupirana rijaliti temama, a ne spoljnim informacijama koje dolaze do njega.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko Janjušević Janjuš Amig show

 

 

- Pričao sam i sa mojim, generalno, lakše mi je ovde, nego da sam napolju, mnogo bi više razmišljao da sam napolju, kako si navikao i kako bi ti hteo da se osećaš, ometate sa svih strana i telefon i neko ko će te iz dobre namere pitati kako si, a tebi nije do priče - ispričao je Janjušević u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš Amig show

 

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević o odnosu sa Mihailo Janjuševićem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading