NAJNOVIJE INFORMACIJE O TRUDNOJ ALEKS OBJAVLJENE: Kad Car sazna za OVE detalje, pašće mu mrak na oči!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić morala da se obrati stručnoj pomoći.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O TRUDNOJ ALEKS OBJAVLJENE: Kad Car sazna za OVE detalje, pašće mu mrak na oči!

Foto: ATAImages

Trudna starleta Aleksandra Nikolić ostavila je pre manje od mesec dana Filipa Cara, oca njenog budućeg deteta. Bez najave, spakovala je kofere i napustila Crikvenicu, jer hoće da u miru i bez svakodnevnih stresova dočeka rođenje naslednicu. 

Upravo njegovo ponašanje bilo je uzro da na tu ljubav stavi tačku. Aleksandra je priznala da joj je nakon ove odluke bila neophodna stručna pomoć i nije se libila da je potraži. 

Foto: ST/Nikola Mutić, Wikipedia

Aleksandra Nikolić posećuje manastire

 

- Želela bih da podelim sa vama to da sam odlučila da posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu... Odlučila se na rad na sebi i lečenje možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni - napisala je Aleksandra, a potom i označiila centar za lični razvoj i pomoć koji posećuje, piše Svet. 

Nikolićeva se okrenula veri, posećuje manastire i to joj mnogo olakšava situaciju u kojoj se našla. 

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju bebu

 

- Nije lako kad žena u trudnoći ostane sama, bez podrške partnera i oslonca. Aleksandra je svašta prošla u životu, dovoljno je jaka i sigurna sam da će sve uspeti da izgura. Njeno dete je njena snaga, ne može da dočeka da se porodi i ugleda svoju devojčicu. Svau odluku koju je donela, donela je u korist bebe koju čeka. Ne želi da stresovi utiču na zdravlje deteta koje je još u stomaku. Iako je silno želela da joj ćerka odrasta pored oba roditelja, vidi da njena veza sa Filipom nema budućnost i da na život gledaju skroz drugačije. Odlučila je da sama odgaja ćerku, priprema sve za njen dolazak, a za Cara trenutno ne želi da čuje - priča Aleksandri blizak izvor za pomenuti mediji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading