ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPAS NAŠLA U MANASTIRU: Trudna starleta porukom RASPLAKALA sve, nakon RASKIDA sa Carem sve je stiglo!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala da se okrenula mirnijem životu, nakon burnog perioda sa Filipom Carem!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SPAS NAŠLA U MANASTIRU: Trudna starleta porukom RASPLAKALA sve, nakon RASKIDA sa Carem sve je stiglo!

Foto: ATA Images

Nakon turbulentnog perioda u svom ljubavnom životu, Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", odlučila je da pronađe mir i spokoj u poseti manastiru Ostrog. Ova poseta nije prošla neprimećeno, jer je Aleksandra podelila fotografiju iz ovog svetog mesta na svom Instagram profilu, na kojoj je blistala sa osmehom na licu, sigurna u svoje korake.

Uz sliku iz manastira, Aleksandra je podelila i inspirativnu poruku: "Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi." Ova izjava odiše snagom i mudrošću, pokazujući da je Aleksandra sposobna da pronađe unutrašnji mir i da se izdigne iznad svakodnevnih problema.


Važno je napomenuti da je Aleksandra u drugom stanju i očekuje dolazak svoje ćerkice. Ova informacija dodatno baca svetlo na njen novi početak i stavljajući naglasak na važnost porodice i ljubavi.

S druge strane, bivši partner Aleksandre, Filip Car, oglasio se nakon dočeka Nove godine sa porukom o promenama koje su ga zadesile. "2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam," napisao je Filip. Ova izjava otkriva da je i on prošao kroz svoje unutrašnje bitke i da se nada povratku svog starijeg, možda mudrijeg, sebe.

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


Aleksandra je nedavno raskinula romansu sa Filipom i napustila Hrvatsku, odlučujući da se vrati u Beograd. Ovi novi počeci ukazuju na njenu hrabrost da krene dalje i da se fokusira na svoju sreću i dobrobit. Kroz sve izazove, Aleksandra pokazuje snagu i odlučnost da pronađe svoj put ka sreći i miru.

Kroz sve ovo, Aleksandra Nikolić pokazuje svoju snagu i odlučnost da se izdigne iznad životnih turbulencija i pronađe spokoj u sebi i svojoj budućnosti. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se njen životni put dalje odvijati, uz nadu da će pronaći mir i sreću koju zaslužuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bogoje

10.01.2024 00:51

Bože , Bože koga sve neće da primi ovaj manastir ... Sve kurve , prostitutke, drolje , krimosi i društveni mulj dođu da se peru ... Ali, ovu raspalu Aljeks ne može hiljadu Ostroga da opere , bože kako odvratno da usta koja su ljubila Carev čmar da celivaju tamo ikone ... Ni kod boga nema pravde - užas ! Stvarno i crkva mora da napravi filtere ko ima pravo da se vrati u normalu , ova svakako NE !!!

ELENA

10.01.2024 10:11

tesko ovoj blam godine gde se ostrog i svetinje objavljuju na tik tok sramota pokrij se i cuti neyahvalnice