CAR SE DODIRIVAO NA KAMERI, PA TRAŽIO BIVŠOJ ZADRUGARKI DA SE SKINE: Ona sve dokaze poslala trudnoj Aleksandri, usledio SKANDAL!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić oprostila je Caru prevaru sa Majom Marinković, a onda se dogodila nova preljuba.

CAR SE DODIRIVAO NA KAMERI, PA TRAŽIO BIVŠOJ ZADRUGARKI DA SE SKINE: Ona sve dokaze poslala trudnoj Aleksandri, usledio SKANDAL!

Foto: printscreen/pink

Bivša zadrugarka, Jelena Krunić, pobesnela je jer su je Aleksandra Nikolić i Filip Car blokirali na Instagramu, nakon čega im je zapretila, a potom krenula da objavljuje privatne prepiske i "ratuje" sa njima putem društvenih mreža.

Krunićka je sav prljav veš iznela u javnost, a sada je otkrila i da joj je Filip pokazivao svoj polni organ, odnosno, da je pokušavao da bude intiman sa njom, dok je bio sa Aleksadrom Nikolić, koja je već bila u drugom stanju.

Kako govori Jelena Krunić, Aleksandra joj je sve vreme prenosila da je Filip zlostavlja i da ne može to više da trpi, a ona je na sve načine pokušavala da joj otvori oči, nakon čega je trudna Nikolićeva prekinula vezu i napustila Crikvenicu:

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Krunić, Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Filip Car me je jednom pozvao, postoji skrinšot, javila sam mu se, prvenstveno zato što sam ga gotivila, videla sam da je bio pod alkoholom i pokazivao mi je da se samozadovoljava. Tražio mi je da mu pokažem si*u, ja sam se smejala, on je tada bio još sa Aleksandrom - govorila je Jelena.

- Veruj mi da sam joj učinila uslugu što sam joj oči otvorila. Znam da je prelazila preko mnogih stvari tokom trudnoće. Znam da ne treba valjda da radiš mečeve na TikToku sa drugim ženama. Podsetiću samo da je i Aleksandra pričala kako je on koristio nedozvoljene supstance, ne ide da se sada peru - prokomentarisala je Jelena Krunić za Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading