ZAVOLEO SAM LJUBAVNICU VIŠE OD ŽENE! Janjuš poklekao, pa priznao da je drugi put u životu zaljubljen: Ona će mi RODITI SINA!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević spreman da oženi Aneli nakon rijalitija.

ZAVOLEO SAM LJUBAVNICU VIŠE OD ŽENE! Janjuš poklekao, pa priznao da je drugi put u životu zaljubljen: Ona će mi RODITI SINA!

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš više nije mogao da izdrži, pa je pred svima u Beloj kući rekao da je spreman da posle rijalitija zaprosi Aneli Ahmić, budući da je priznao da je voli više od supruge Ene.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš odlepio za Aneli

Naime, Janjuš je Jovani Tomić Matoroj priznao da je dva puta u životu bio zaljubljen. Prvi put u ženu Enu, a drugi put sada u Aneli.

Republika

Foto: Instagram, TV Pink

Janjuš sa suprugom Enom

- Da sam napravio nešto sa Aneli koju volim, ne bi mi bilo žao. Ja osećam šta znači kada voliš nekog. Matora, u braću ti se kunem, drugi put volim u životu. Prvi put sam voleo svoju ženu i ja sada volim Aneli. Da li me razumeš ti to? - priznao je Janjuš, pa otkrio Jovani kako se oseća:

- Evo u dva brata ti se kunem... Druže, ja dva puta u životu volim, ovo mi je drugi put. Sreće mi moje... Ovo ostalo je boleština živa i sve što sam radio od života. Ja ti se kunem, da sam prevario ženu, a da sam ovako voleo, ja bih stao i rekao: "Je*iga, volim, izvini ali volim!". Drugi put u životu volim, drugi put, da li si provalila koliko sam ja lagan? Tako je kako je, iskreno ti ovo kažem. Veruj mi da mogu posle rijalizija da živim sa njom. Prija mi.

Nakon toga Janjuš je sa Aneli pričao o svojim osećanjima, te istakao da bi voelo da mu ona rodi sina.

Republika

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Janjuš posle rijalitija počinje da živi sa Aneli, odlazi zauvek od Ene

- Jel si ti svesna šta si mi uradila...Znaš koliko sam odlepio za tobom. Nekako si mi legla na srce...Voleo bih da mi rodiš jednog sina. Mislim da nas dvoje možemo da uspemo i napolju - rekao je Janjuš, a Aneli je plakala od sreće kad je čula:

- Od početka sam bila iskrena prema tebi. Zavolela sam te mnogo. Samo bih sa tobom bila. Mnogo mi je stalo do tebe, do nas.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković u svađi sa Janjušem

Podsećamo da je Maja Marinković pokušala da razdvoji Janjuša od Aneli, ali joj to nije pošlo za rukom. To jest, na dva dana ih je rsatavila, ali Janjuš je odmah shvatio da ne može bez Ahmićeve, te jojje otvoreno rekao da će se boriti za njihovu ljubav, dok je Maja s druge strane tvrdila da Janjuš samo nju voli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

15.12.2023 13:15

rodice ti slona