"DOKUSURIO BIH TE, MATORA TE ŠTEDI": Bebica pokazao ZUBE, pa ZAREŽAO na Anitu!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka rasprava Bebice i Anite zbog Jovane Tomić Matore.

"DOKUSURIO BIH TE, MATORA TE ŠTEDI": Bebica pokazao ZUBE, pa ZAREŽAO na Anitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Nenad Macanović Bebica ušao u žustru raspravu sa Anitom Stanojlović Tomić zbog Jovane Tomić Matore, te joj sasuo sve u lice šta misli o njoj. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

Naime, Nikola Lakić i Bebica su pričali i savetovali Anitu kako da se ophodi prema Jovani Tomić Matoroj. Međutim, kako je Anita samo kontrirala, Bebica je puko, te joj rekao da ne bi dobro prošla da je njega zajebala kao Matoru.

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Jovana Tomić Matora i Anita se razvode

- Sada će Matora, jednu po jednu stavr da mi traži nazad. I parfem ima da joj vratim - rekla je Anita.

- Neće nije Matora takva. Znaš da nikad nisi pogrešila kad si me poslušala. Ali ti se inatiš, teraš po svome. Kao da mi ne vidimo da je namerno provociraš - rekao je Bebica.

- A da hoće može i ona da bude džukela da te dr*a. Nego ona tebe pazi. Sve gled da te neko ne povredi, brine za tebe, a ti si bezobrazna - rekao je Lakić.

- Pa mogu i ja da budem džukela kao ona. Vi ste na njenoj starni i ne gledate realno. Nije ni ona zlatna kao što se predstavlja - rekla je Anita.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović Tomić

- Vidim da si i ti legla na rudu. Gubiš se i ne znaš šta radiš više. Bolje ti je da se malo smiriš. Ti je i sada namerno provociraš. Šta želiš time da postigneš, ajde malo iskuliraj - rekao joj je Lakić.

- Ja da sam na njenom mestu izuobih te iz cipela. Da si moja žena dokusurio bih te, pa bih te naučio pameti. Videla bi i šta je. Ali Matora te štedi, čuva te, a ne treba tako. Znaš kak bi ti se ja u*ro u život - rekao je Bebica.

Inače, Bebica je svakodnevno u kontaktu sa bivšom devojkom Miljanom Kulić. Nekada normalno pričaju, ali uglavno se svađaju. I pored toga što je bivša, dešavalo se da Miljana na svoju ruku ode i legne kod Bebice u krevet što je njega dovodilo do ludila, budući da se muva sa drugim devojkama u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

13.12.2023 08:02

Bebica neka se pokrije ušima, ko pudlica je trčkara oko Miljane i Marije i bio im paravan dok su se kresale sa drugima (sećate se Marijinih gaćica kod Bebice) a sada kada Anita može da napravi priču sa Anđelom i Bebica i Lakić a da ne pričam o Majakiti koja je totalni promašaj u Eliti 7. Maja će se svesti na fikus ili će izigravati "Baba Mrazicu" a posle novogodišnji praznika natrag u podavalska brda.