MATORA I ANITA PLATILI MATEI CAR DA LAŽE ZA NJIH! Izmislile AFERU da bi se dočepale 50.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita je sve smislila, a Matora je pristala da plasiraju fejk piču.

MATORA I ANITA PLATILI  MATEI CAR DA LAŽE ZA NJIH! Izmislile AFERU da bi se dočepale 50.000 EVRA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore glavna je tema rijalitija "Elita" otkad se saznalo da je Stanojlovićeva flertovala sa Mateom Car Matoroj iza leđa. Od tog trenutka traje drama ovih učesnica, a Tomićeva je tražila da se razvede od Anite, koja je odbila da potpiše papire. Međutim, kako saznajemo Matora i Anita Veceras su izmedu sebe "dogovorile priču", kako bi bile zanimljivije, te kako bi jedna od njih pokupila prvu nagradu i 50.000 evra.

Foto: ST/Nikola Mutić

Matea Car, Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

 

Naime, kako dalje saznajemo Matora i Anita su pre rijalitija sve isplanirale sa Mateom Car, te joj platile da se pojavi u javnosti i ispriča njihovu fejk priču.

- To je Anita smislila kako bi se dočepala prvog mesta, a Matora kad je čula pristala je na to. Onda su se našle sa Mateom i njoj ispričale šta planiraju, te je i ova pristala. Mislim da su joj dale par hiljada evra da laže za njih, to jest da u javnosti ispriča njihovu fejk priču. Vidite kako se Matora i Anita ponašaju super kad nisu u kadru, ma sve je dogovoreno kad vam kažem ja - kaže Matorin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.


Inače, dok je trajao skandal Janjuša, Aneli Ahmić i Uroša Stanića u spavacoj sobi, Anita je nameštala krevet Matoroj, iako ne pričaju i ne spavaju više u istom krevetu.


- Pogledajte kako me žena poštuje, sve za sobom čisti - prokomentarisala je Anita, a Matora je dodala:

- Tiše malo ludo, nemoj da te čuju, ljubim te.


Ovaj snimak se proširio po društvenim mrežama, a publika se šokirala, pa je bilo brdo negativnih komentara na njihov račun.

Foto: youtube.com/pink.rs

Matea Car, Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

 


"Folirantkinje", "Foliranti, simulanti, rekao sam odavno. E, moj narode, glup li si i dalje", "Prevarantkinje, još ih žale... Dop*zdile su mi više lažne žrtve", "Onda je sve ovo dogovor, strašno" - samo su neki od komentara.



Janjuš: Aneli me molila
 da je zadovoljim

Drama Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša traje satima. Nakon skandala na kraju emisije "Pitanja gledalaca", Janjuš je nastavio da je proganja i obećao joj je da će joj napraviti noćnu moru od borakva u rijalitiju. Nakon sukoba u dvorištu, pratio ju je do rehaba i priznao da ga je molila za odnose.


- Što si tražila da imaš se*s sa mnom? Molila si me da te zadovoljim- pitao je on.
- Izmišljaš. Hoceš opet da ti psujem sve? Kad sam tražila? - pitala je Aneli.
 - Svaki put kada legneš sa mnom - rekao je Janjuš.
- Što se nisi seksao sa mnom onda? - pitala je Aneli.
- Jer nisam želeo - rekao je Janjuš.
- Žena ti sada napolju traži se*s. Pusti me na miru, klošaru jedan - odbrusila je odbijena Aneli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading