MATORA NAŠLA NOVU RIBU, OVO JE ANITINA ZAMENA: Nakon RAZVODA, Tomići dobili NOVU SNAJKU!

Autor:

Zadruga

19.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Tomić Matora bacila oko na novu ribu, Anita ne zna gde bije.

MATORA NAŠLA NOVU RIBU, OVO JE ANITINA ZAMENA: Nakon RAZVODA, Tomići dobili NOVU SNAJKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Tomić doživela pomračenje uma kada je shvatila da je bivša Jovana Tomić Matera zamenila novom devojkom, te joj zapretila iz petnih žila.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Lejdi Di

Naime, nakon što su ukućani "elitnog" imanja glasali za najbeskrupulozniju osobu sa kojom dele život, Anita je izabrala tri osobe za koje smatra da su najproblematičnije. Jedna od njih je Lejdi Di, koja je trenutno sve bliža sa Matorom. Anita je zbog toga odlučila da prekine svaku komunikaciju sa njom, a Matooj je zapretila da neće da je vidi da se muva sa Lejdi Di.

Foto: youtube.com/AmiG Show, ST/Dragan Kadić, Instagram.com, printscreen/RTV Pink

Lejdi Di, Matora i Anita

- Ja se neću izviniti Ša, već Vanji. Prva osoba je Lejdi Di koja je sada uz Matoru, a budem li te videla da joj prilaziš onako, je**ću ti mater". Nemoj da flertuješ sa Matorom ili ćeš zažaliti - izjavila je besno Anita.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Tomić Matora i Anita dok su bile u ljubavi

Lejdi Di je pokušala da se opravda, ali Anita nije bila spremna da čuje njene izgovore.

- Aj bre, šetaj. Ja osećam svaku njenu suzu - odgovorila je Lejdi Di, ali to nije ubedilo Anitu da promeni svoju odluku.

 - Nemoj da joj prilaziš da ne bi imala posla sa mnom. Odvratna si mi - histerisala je ljubomorna Anita, a u sve se umešala i Matora:

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita svađa

- Nećeš ti određivati ko će da mi priđe, imala si svoju šansu ali si je prokockala. Zato, nemoj sada da se gubiš.

 Anita je izabrala još dve osobe za svoj top tri najproblematičnija učesnika "Elite". Pored Lejdi Di, druga osoba je Uroš, koji je nedavno bio u svađi sa Anitom, dok je treća Miljana, koja je takođe imala konflikt sa njom u prošlosti.

Inače, odnos Anite i Jovane Tomić Matore je već neko vreme glavna tema u medijima. Nakon što je javno otkriveno Anitino neverstvo, Matora je potpisala papire za razvod braka, ali Anita o tomeneće ni da čuje.

​BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading