MAJA SE RASPITIVALA ZA CAREV ULAZAK U ELITU, ALEKSANDRA JOJ BRUTALNO ODGOVORILA: Šah-mat pobednice Zadruge 6, ovo će UNIŠTITI Marinkovićevu!

Autor:

Zadruga

23.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se raspitivala kada će Filip Car ući u Elitu, Aleksandra joj momentalno "odgovorila".

MAJA SE RASPITIVALA ZA CAREV ULAZAK U ELITU, ALEKSANDRA JOJ BRUTALNO ODGOVORILA: Šah-mat pobednice Zadruge 6, ovo će UNIŠTITI Marinkovićevu!

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić, poznata starleta i pobednica šeste sezone popularnog rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju.

Trudna Aleksandra sada uživa u Crikvenici, zajedno sa verenikom, Filipom Carem, a sada se prisetila njihovih zajedničkih momenata u Zadruzi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

 

 

Međutim, mnogi smatraju da je ovo novi udarac za Maju Marinković, koja je pre samo nekoliko dana javno priznala da i dalje voli Filipa i da ne mari za Aleksandrinu trudnoću.

Nikolićeva se nije povodom toga oglašavala, ali nalazi način da "pecne" svoju najveću suparnicu i pokaže joj da je Car samo njen.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

Mnogi korisnici društvenih mreža su posumnjali da Aleksandra i Filip planiraju zajedno da uđu u Elitu, o čemu je takođe govorila i Maja, pa se raspitivala za Filipov ulazak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading