PRETUČENOM ZADRUGARU LICE SVE JEZIVE IZGLEDA: Deformisan od BATINA, Stefan Mihić pokazao u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

24.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić se oglasio i pokazao u kakvom je stanju!

PRETUČENOM ZADRUGARU LICE SVE JEZIVE IZGLEDA: Deformisan od BATINA, Stefan Mihić pokazao u kakvom je stanju!

Foto: printscreen/RTVPink

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se informacija da je bivši zadrugar, Stefan Mihić brutalno pretučen tokom prethodne noći. On je dobio stravične batine, zbog čega je morao hitno na operaciju.

Rijaliti takmičar se o ovom slučaju sada oglasio i putem Instagram profila, kada je podelio sve detalje užasa kroz koji je prošao.

 

- Nikom ne želim da doživi slično što sam ja preživeo i doživeo sinoć i noćas i ceo dan danas, operacije, neprijatnosti, povrede mogu da nabrajam do sutra. Bio sam u trenutku skoncentrisan i probio prozor od stana gde sam dobrovoljno došao i bio namamljen, a na kraju zaključan. Pukom srećam uspeo sam pobeći nakon nekoliko sati maltretiranja - napisao je Mihić i otkrio koje su posledice.

On se sada ponovo oglasio na Instagramu i pokazao u kakvom je stanju. Naime, Stefan je pokazao da mu je oko sve veće i veće, otok mu se proširio, pa su se mnogi uplašili za njegovo zdravlje. 

Foto: Instagram.com

Stefan Mihić

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading