CVIJA ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Reperu ugroženo zdravstveno stanje, hitno se OGLASIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper zbog bolesti morao da otkaže nastupe!

CVIJA ZAVRŠIO NA INFUZIJI: Reperu ugroženo zdravstveno stanje, hitno se OGLASIO! (FOTO)

Foto: instagram.com

Reper Stefan Cvijović, poznatiji kao Cvija, iznenadio je svoje fanove objavom na Instagramu u kojoj je saopštio da mora da otkaže svoj nastup u Ljubljani zbog narušenog zdravstvenog stanja. Na snimku koji je objavio, Cvija se obratio svojim fanovima i izrazio žaljenje što neće moći da se pojavi na očekivanom događaju.

Cvija je istakao da je njegovo zdravstveno stanje razlog otkazivanja nastupa, te je apelovao na fanove da čuvaju svoje zdravlje. Nakon snimka, reper je podelio i fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, uz komentar u kome je istakao faktore koji su uticali na njegovo zdravlje.

Promena vremena, virusi, previše obaveza, stres. Mislimo da možemo sve i padne imunitet - napisao je Cvija.

Ovaj neočekivani obrt događaja definitivno je razočarao mnoge fanove, ali je istovremeno i podsetio na važnost brige o sopstvenom zdravlju, čak i kada se radi o poznatim ličnostima.

Stefan Cvijović, poznatiji kao reper Cvija, svojom objavom na društvenim mrežama istakao je važnost očuvanja zdravlja i upozorio na faktore koji mogu dovesti do narušenog imuniteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading