ISPLIVAO SNIMAK AKCIJE EDITE I CVIJE: Naskočili jedno na drugo u BAZENU, sve usnimljeno! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

02.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku zbog vrelog snimka Edite Aradinović i Stefana Cvijovića Cvije!

ISPLIVAO SNIMAK AKCIJE EDITE I CVIJE: Naskočili jedno na drugo u BAZENU, sve usnimljeno! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Edita Aradinović našla se u centru skandala zbog estradnog rata sa koleginicom, pop zvezdom Jelenom Karleušom, a sada je u javnosti isplivao i njen privatan snimak sa reperom Stefanom Cvijovićem Cvijom.

Naime, Edita se sa reperom našla u bazenu, gde su zajedno provodili trenutke, a onda izvadili telefon kako bi napravili snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok, te izazvao veliku pažnju javnosti.

Kako se može videti, pevačica se sve vreme uvijala iza repera u izazovnom crnom bikiniju, a u jednom momentu su čak i razmenili dodire zbog kojih su mnogi posumnjali da između njih postoji nešto više od prijateljstva i muzičke saradnje.

Daj, neka bude mala tajna i da o tome ne pričamo okolo... Daj, neka bude kao bajka, ja bih opet ponovo - glasili su stihovi pesme uz koje su se njih dvoje usnimili, što je dodatno podgrejalo sumnju njihovih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading