SPREMNA SAM DA UNIŠTIM MATORU! Anita zapretila RASKRINKAVANJEM, sprema da otkrje njenu TAJNU o Sanji Stanković!

Autor: P. R.

Zadruga

28.11.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Tomić zapretila da će Jovani napraviti pakao od života ukoliko se ne pomiri sa njom.

SPREMNA SAM DA UNIŠTIM MATORU! Anita zapretila RASKRINKAVANJEM, sprema da otkrje njenu TAJNU o Sanji Stanković!

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/anita.tomicc, printscreen/RTV Pink

Haos oko Jovane Tomić Matore i Anite Tomić ne jenjava danima, a sada je Anita pokazala zube i zapretila bivšoj da će je totalno raskrinkati. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Naime, Matora je van sebe otkako je Anita rekla da je spremna da je uništi, te da javnost sazna sve Matorinoj bivšoj devojci Sanji Stanković. Kako Anita sama kaže, Matora je njoj poverila jednu tajnu o Sanji, koja nije nimalo naivna.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Tomić

- Mislim da je Sanju više volela, nju je prikrivala u mnogim stvarima, spremna sam da je rskrinkam totalno, pošto je bezobrazna - rekla je Anita.

- Ja sad treba da se natežem šta si ti opraštala i radila sa bivšima. Ti si najmorbidnija osoba i ne voliš me. Volela si me, udala se i iz te ljubavi i straha si krila i iz straha ostala sa Mateom - rekla je Matora.

- Ti si se udala za mene, a nisi me volela - rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Tomić

- Ti si našla da komentarišeš moje bivše ljubavi, to će da te opere. To što sam u braku pričala tebi jer sam imala poverenje šta se meni sve dešavalo, a ti pričaš, samo mi pokazuješ da me ne poštuješ. Oće te oprati da su mi sve bivše i Sanja ku*ve i ti si najbolja. Sve je njihova veća ljubav nego tvoja koju si mi pokazala. Uvek indirektno pominje moje bivše, moje prijatelje, šta sad ja treba da iznosim šta je ona meni pričala o svom životu - rekla je Matora.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

- Hoćeš da ja progovorim o tajni SanjeStanković koju si mi lično ti ispričala. Da vidimo onda ko je moralna osoba? Hoćeš da javnost sazna za sve - vikala je Anita.

- Ona je pre neku emisiju krenula, čuli su ljudi kad je dobacila: "A šta njoj prijatelji rade napolju i što ne priča kako je iskorišćavaju", a tu situaciju zna samo Marko i ona, to podbadanje njeno ja znam. Ne postoji razgovor, da me neko ponižava, spušta, da me razvali, da želi da oda moje tajne koje se ne pričaju ovde. Ne ulazi se u rijaliti sa tom njenom tajnom, da se cenkaš za pare - rekla je Matora.

- Pokazuje mi da me ne voli kao što je volela devojke. Vidite kako se uzbudila kada sam joj pomenula Sanju i tajne - rekla je Anita.

Nakon toga Matora je otiša da šeta sa Đedovićem po dvorištu, ne bi li se malo smirila, budući da ju je pogodilo to što je Anita spremna da je dokusuri za sva vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading