OČEKUJEM DA SE VRATI MUŠKARCIMA! Matorin brat URNISAO učesnicu Elite: Moja sestra treba opet da nađe DEČKA!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Jovane Tomić Matore otkrio kakve planove ima za sestru nakon rijalitija.

OČEKUJEM DA SE VRATI MUŠKARCIMA! Matorin brat URNISAO učesnicu Elite:  Moja sestra treba opet da nađe DEČKA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Otkako je Jovana Tomić Matora saznala da je žena Anita Tomić vara, kao i da ju je varala sve vreme dok su bile zajedno, poludela je i rešila da stavi tačku na njihov brak. Od tog trenutka u medijima se svakodnevno polemiše o njihovom odnosu, kao i o tome da li će Matora na kraju preći preko Anitine preljube i sve joj oprostoti. Međutim za medije se sada oglasio Matorin brat Nikola, te urnisao sestru.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora

Naime, Nikola je priznao da će sa sestrom nakon rijalitija obaviti ozbiljan razgovor, kao i da će je posavetovati da se vrati momcima, sa kojima je bila srećnija u vezama. Ove njegove reči šokirale su sve, budući da Matora nije govorila o tome da je napolju pre žena imala više momaka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita

Ja i dan-danas očekujem od Matore da posle svega ovoga izađe i da obavimo neki razgovor, gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce. Nisam mislio, iskreno, da će do prevare doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba u pitanju, nego muškarci to tek za par godina - rekao je Nikola za Telegraf, te dodao da su ga sestrine suze pogodile, kao i da je nikada takvu nije video:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Tomić

- Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, ali gledam prvi put Jovanu, za ovih osam godina, ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovakvu nisam video. Ovo njeno stanje govori da je ovo definitivan kraj, ali sam sam bio skeptik u početku da bi moglo doći do njihovog pomirenja, sad mislim da od toga nema ništa.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Matora van sebe zbog Anite

Nakon toga Nikola se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja i otkrio da je Jovanin otac nije upoznao.

- Znam da je dolazila na upoznavanje, ali je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u "Elitu" došla i da je strina upoznala, ali za strica ne znam, nisam siguran - zaključio je Nikola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading