MILJANA KULIĆ RAZVALILA VRATA, PA KRENULA NA ZOLU! Obezbeđenje momentalno zaustavilo pomahnitalu učesnicu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje je moralo da odreaguje zbog Miljane Kulić, koja je, da bi došla do Zole, razvalila vrata od izolacije.

MILJANA KULIĆ RAZVALILA VRATA, PA KRENULA NA ZOLU! Obezbeđenje momentalno zaustavilo pomahnitalu učesnicu! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon sinoćnjeg žestokog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, njihov odnos je, prema mišljenju mnogih, postao još napetiji. Zola je tokom celog incidenta išao na kartu provokacije, dok je Miljana doživljavala nervne slomove.

Nakon što je Miljana želela da uđe u izolaciju kako bi se obračunala sa Zolom, on je blokirao ulaz. Međutim, Miljana je pronašla način da uđe - skinula je vrata izolacije. Obezbeđenje je munjevitom brzinom reagovalo i uletelo na imanje. Iako je fizički sukob bio izbegnut, Zola se požalio obezbeđenju da ga je Miljana neposredno pred njihov dolazak ispolivala sokom.

Miljana je, nakon incidenta, odlučila da potpuno skine vrata od izolacije, kako bi u svakom momentu mogla da se vrati, s obzirom da joj je Zola jasno stavio do znanja da ne želi da je vidi. Kasnije su oboje napustili izolaciju, a Miljana je Zolu pratila u stopu i vređala ga, a potom se pravdala.

- Ja sam samo skinula vrata od izolacije, nije ovo bolnica, nema odmora. A kad mi neko napiše da imam sina... Moj sin će biti vaspitan kao Mensur, neće emotivno manipulisati nestabilnom osobom, provocirati, kupovati mir... - govorila je Miljana, dok je Zola pevao i nastavljao da provocira.

 

 

Komentari ispod ovog snimka su se nizali, a Miljana je danas javno priznala da je preterala i da sebi više neće dozvoljavati ovako divljačko ponašanje, zbog kog gubi honorare, a ušla je prvenstveno zbog novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading