HITNO NAPUŠTAJU ELITU ZBOG RAZVODA?! Matora i Anita odlaze u Crnu Goru, gde su izgovorile SUDBONOSNO DA, Tomićeva spremna sve da OKONČA!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat se oglasio, pa objasnio jedini način da se Anita i Matora razvedu.

HITNO NAPUŠTAJU ELITU ZBOG RAZVODA?! Matora i Anita odlaze u Crnu Goru, gde su izgovorile SUDBONOSNO DA, Tomićeva spremna sve da OKONČA!

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Kako gej brakovi nisu priznati u Srbiji, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se letos na večnu ljubav zaklele u Crnoj Gori, a gala svadbu ispratili su svi. Međutim, Matora je donela odluku da se razvede, zbog saznanja da joj je Anita bila neverna, pa je momentalno alarmirala advokata, kako bi se to rešilo, dok su obe još u rijalitiju.

Međutim, advokat za medije objašnjava kako do razvoda jedino može doći, s obzirom da brak nije zaključen po pravilima naše zemlje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Da se radi o običnom braku koji je zaključen po pravima naše zemlje, između muškarca i žene koji je sklopljen u bilo kojoj zemlji, mogu se ljudi razvesti kod nas, pod uslovom da je poslednje zajedničko prebivalište bračnih drugova na teritoriji naše zemlje. Imajući u vidu činjenicu da srpsko zakonodavstvo ne poznaje brak kao zajednicu dva muškarca ili dve žene, taj brak bi morao biti razveden po pravu one zemlje u kojoj je brak zaključen, što je u ovom slučaju Crna Gora. One bi morale tamo pred nadležnim sudom da se razvedu - rekao je za "Blic" advokat Andrija Marković, kojeg smo pitali da li mogu da se razvedu dok su u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

- Mogu, ali moraju da ovlaste punomoćnika, odnosno nekog advokata, koji bi to uradio. Suština je da se taj posao obavi tamo. Specijalno punomoćje mora da se da i overi u takozvanoj svečanoj formi pred našim javnim beležnikom ili pred njihovim konzulatom, gde bi on izašao na teren. Na taj način bi brak mogao da se razvede bez njihovog prisustva - zaključio je Andrija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading