MATOROJ STIŽE TUŽBA OD ANITINE MAJKE: Porodica Stanojlović odlučila da uzme još novca Tomićevoj, u sve umešali i Đedovića!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović je odlučila da tuži Marka Đedovića, Žanu Đorđević, ali i Jovanu Tomić Matoru.

MATOROJ STIŽE TUŽBA OD ANITINE MAJKE: Porodica Stanojlović odlučila da uzme još novca Tomićevoj, u sve umešali i Đedovića!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nikola Mutić

Kako je Marko Đedović tokom sinoćnjeg intervjua kod Darka Tanasijevića otkrio šta se dešava u domu Stanojlović, pa opleo po Anitinoj majci, za domaće medije se odmah oglasila i Angelina Stanojlović, koja je najavila tužbu za Đedovića, ali i Jovanu Tomić Matoru:

- Moraću prvo sa Đedovićem sve crno na belo, moraće da dokaže sve laži koje je izneo, pljuvačine po meni, mojoj deci, mom unučetu - započela je Angelina:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Otvoriću uskoro sve karte i o Đedović i o Matoroj, znam ja mnoge stvari o njim a to ne iznosim, niti bilo kome pričam, ali vreme je. Je*aću im mamu. Poznato je da je od starta ne podržavam vezu Matore i moje ćerke, ali da se ove stvari rade, da se priča ovako nešto o meni, o mojoj deci, mom unučetu stvarno nema smisla. Da se pominje tipovanje, organizovani kriminal, to nema smisla, ja se nikada oglašavala nisam, niti pojavljivala nigde, mene to ne zanima, a niko ne zna moju stranu priče. Na sud svi, Jovana, Đedović i ona ku*vetina Žana - govorila je Angelina za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading