PRVO OGLAŠAVANJE MATORE NAKON RASKIDA SA ANITOM: Iznela KOMPLENTNU ISTINU, pa otkrila šta je sve SAZNALA o njoj, usledio ŠOK udarac!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora bez dlake na jeziku otkrila istinu!

PRVO OGLAŠAVANJE MATORE NAKON RASKIDA SA ANITOM: Iznela KOMPLENTNU ISTINU, pa otkrila šta je sve SAZNALA o njoj, usledio ŠOK udarac!

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora je ustala nakon dugog sna i odmora, te je tom prilikom sela sa Markom Đedovićem i Aneli Ahmić u pušionici, pa je sabrala utiske od sinoć kada je raskrinkana prevara njene supruge Anite Stanojlović.

- Ne pada mi na pamet da komuniciram sa njom uopšte, samo pokupim stvari i to onog trenutka kada ona nije tu ili tako nešto - rekla je Matora.

- Ma da bre, zdravo doviđenja - rekao je Đedović.

- Vidiš ti koliko je ona bolesna - rekla je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora priča o Aniti Stanojlović

 

- Zlo. Ti nisi ni videla njen pogled - rekao je Đedović.

- Kao nije mi dala igračku, a kao ima nešto u njoj...Ono, cigare. Ja mislim da ona meni nije htela uopšte da šapne jednu reč - rekla je Matora.

- Ma htela je da ti šapne: "Crkni" - rekao je Marko.

- Ja sam razmišljala, ja se njoj nisam ni sviđala...Brate, mene niko nije ljubio po stomaku i ostalo. Mi smo se posvađali oko pola pet ujutru na svadbi, ostali smo Marko i ja pričali i zezali se. Pita Marko: "Gde je Anita?", ona se sakrila, ima bazen i spuštaju se stepenice, htela sam da napravim foru da je uplašim, ona meni kao: "Skloni se, došla sam da me smiri lajv", pošto je ona meni govorila da ona pali lajv da se smiri. Meni su moji fanovi slali kompilaciju, svaki lajv gde je ona nju pozdravljala, ima ih preko 20...Mi na Zanzibaru, ona ostavlja telefon: "Evo, ostaviću ti telefon, idem da pi**im". Nešto mi tako došlo da uzmem telefon, nisam ni stigla da uzmem, ona mi je rekla: "Možeš da mi kažeš sa kim želiš da pročitaš poruke, pa da ti ja uđem u te poruke". Vratila se iz vecea, ja je pitam: "Hoćeš da mi daš da čitam instagram", ona mi nije dala da čitam, pa nije na kraju ni jela, nego smo se pokupile i otišle u hotel...Šta bi bilo da su se videle?! Ona bi se meni vratila i kao mene bi volela?! - rekla je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora priča o Aniti Stanojlović

 

- Pa naravno...Verovatno bi rekla da se kupi stan u Kruševcu - rekao je Đedović.

- Bio je plan da kupimo veći, ovaj da izdajemo, ja bih digla kredit. Mi smo spremile kao Alekseju sobicu, pa da dođu mama i Filip, pa kada ja otvorim restoran, da Filip radi kod mene - rekla je Matora.

- Pa jeste, je l' imaju oni i kera da dovedu...Sve sam uvezao - rekao je Đedović.

- Čudno mi je da je Tijana Ajfon poslala haljinu, a znala je sve to - rekla je Aneli.

- Mene više iritira što ona priča da se kaje i da joj je loše, one su se čule do poslednjeg dana - rekla je Matora.

- Ona je računala da je ova prezaljubljena i da je ona prepi**a - rekao je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora priča o Aniti Stanojlović

 

- Znaš šta je ona meni rekla u krevetu kada je počelo?! Rekla mi je da bi mi i prevaru oprostila, samo me je pripremala psihički...Znaš šta?! To je trenutak kada treba da izađe ispred oltara, Marko i ja i matičar. Kreće haos. Mi je**mo majku Ermini. Nije ona meni napravila scenu ujutru, pa kao iznervirala se i to. Pitala je ona mene: "Je l' ti Marko rekao?! On bi trebalo da zna", ja sam rekla da si mi rekao za tog bivšeg. Niko nije sumnjao na tu devojku. Znaš ko je meni pisao?! - rekla je Matora.

- Ona je bila sigurna da rešava to, veruje u Anitu, ova psihopata opseda Anitu i tako dalje, bila je sigurna. Otišli smo mi tamo, saznali to. Miljana nam govori da je njoj Anita rekla: "Ovo je ili mnogo dobro ili nešto mnogo loše" - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading