GOTOVO: BARSA IMA NOVOG TRENERA! Ćavi pakuje kofere!

Autor:

Sport

24.05.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je kao da ostaje, ali dogovor je propao.

GOTOVO: BARSA IMA NOVOG TRENERA! Ćavi pakuje kofere!

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

Nemački stručnjak Hansi Flik novi trener Barselone

Posle nedelja spekulacija i nagađanja, konačno je stigla potvrda - Hansi Flik će preuzeti kormilo Barselone. Ovog petka, predsednik kluba Đoan Laporta obavestio je Flikove zastupnike o odluci da će on biti na čelu tima sledeće sezone, smenivši dosadašnjeg trenera Ćavija Ernandesa.

Smirivanje burnih voda: Kraj Ćavijeve ere na klupi Barselone

Nesuglasice između Laporte i Ćavija kulminirale su javnim istupom aktuelnog trenera, koji je predvideo da će Barselona i sledeće sezone biti u senci Reala. Ova izjava nije naišla na odobravanje prvog čoveka kluba, što je dovelo do konačne odluke o smeni, uprkos tome što su mnogi mediji preneli da Španac ostaje. Ćavi će svoj poslednji meč na klupi Barselone odraditi u nedelju protiv Sevilje.

Flikova impresivna karijera i ponos Bajerna


Hansi Flik je 2020. godine sa Bajernom postigao impresivan uspeh, osvojivši sve što je mogao i ponizivši samu Barselonu na Nou Kampu. Međutim, nije sve bilo idilično, jer je Flikova epizoda kao selektora Nemačke bila neuspešna. Ipak, uprkos tome, Barsa je odlučila da mu pruži priliku da pokaže svoje kvalitete i stručnost na čelu tima.

Podsetimo, Katalonci su aktuelnu sezonu završili neslavno na svim frontovima. U La Ligi je Real Madrid već odavno obezbedio titulu sa trenutno 12 bodova više, dok su u Ligi šampiona doživeli propast u revanšu na Kamp Nouu od PSŽ. Ništa bolji nisu bili ni u Kupu gde su eliminisani od Atletik Bilbaa, pa je sve to dovelo do Ćavijeve smene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading