MATORIN PRIJATELJ URNISAO ANITU: Progovorio o šokantnim ZABRANAMA koje joj je Stanojlovićeva postavila!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni preokret u "Eliti", pukao prvi gej brak!

MATORIN PRIJATELJ URNISAO ANITU: Progovorio o šokantnim ZABRANAMA koje joj je Stanojlovićeva postavila!

Foto: Republika.rs, M.M./ATAImages

Matea Car je sinoć ušla na kratko u "Elitu", kako bi raskrinkala Anitu Stanojlović kod Jovane Tomić Matore. Njihovi prijatelji i bivši zadrugari koji su bili na svadbi šokirani su zbog novih saznanja, a za domaći medij oglasio se i pevač Mikica Bojanić

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anita i Matora Elita

Ljudi su mi zamerali jer joj nisam rekao šta mislim i podržavam njen odnos sa Anitom. Uvek sam isticao da ću bti uz nju, kad ona bude želela. Krivo mi je jer ne mogu da joj pomiognem. Niko ne može da pomogne nekom kad se zaljubi u pogrešnu osobu, dok to samo ne pukne. Krivo mi je jer se to završilo na bizaran način. Video sam da to neće dugo, ali je Anita imala nameru da nas sve razuveri. Matoroj nije dala da ode bez nje kod mene u Novi Sad, kako bi s njom bila uvek - govorio je Mikica, pa nastavio:

- Svi znamo kakva je Matora kad zavoli, daje srce, dušu i pare. Anita je ubedila sve tom preteranom patnjom da joj je stalo do Matore. Nije moguće da je nekom stalo do nekog, a dopisuje se sa trećom osobom na dan venčanja, suludo je. Voleo bih da Matora krene dalje, zbog sebe, a šta će biti njena odluka, to je na njoj - istakao je za Pink.rs Mikica Bojanić.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Mikica Bojanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading