KARIĆEVA HITNA REAKCIJA: Anitina skandalozna afera slomila Matoru na komade, brutalnim rečima OGLASIO SE Stefan!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o neverstvu Aniote Stanojlović i to na dan venčanja sa Matorom.

KARIĆEVA HITNA REAKCIJA: Anitina skandalozna afera slomila Matoru na komade, brutalnim rečima OGLASIO SE Stefan!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u "Eliti" bilo specijalno gostovanje devojke sa kojom je Anita Stanojlović radila Jovani Tomić Matoroj iza leđa. Matea Car je došla u studio u Šimanovcima, gde je iznela šok detalje o dopisivanju sa Anitom, a onda se i suočila sa Matorom u "Šiša baru" gde je bio i Marko Đedović

Matorini prijatelji i bivši učesnici rijalitija zgroženi su skandalom koji se dogodio, a za medije se oglasio i Stefan Karić, koji je bio gost na svadbi koja je letos organizovana na Svetom Stefanu. 

- Mogu da kažem samo: Katastrofa i užas - poručio je kratko za Informer. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Stefan Karić

Inače, Darko Tanasijević je sinoć razgovarao sa Mateom u studiju, a ona je iznela razne nove detalje njenog odnosa sa Anitom.

- Ja sam podržala LGBT par, odnosno i njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale lajv, ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla:''Matora, pozdravila te je Matea''. Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad žvela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Ona mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda - rekla je Matea u emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matea Car i Matora Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading