DARKO TANASIJEVIĆ UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Matora se slomila zbog PORUKE NAJBLIŽIH, guši se i jeca na sav glas!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Anitinog priznanja da je bila u aferi sa drugom ženom, oglasili se Matorini najbliži.

DARKO TANASIJEVIĆ UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Matora se slomila zbog PORUKE NAJBLIŽIH, guši se i jeca na sav glas!

Foto: TV Pink/printscreen

U emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević napravio je presedan i pozvao je Jovanu Tomić Matoru kako bi joj pročitao poruku koja je stigla od njenih najbližih, kako bi joj stavili do znanja da se ne sekira i da su dobro, nakon njenog emotivnog sloma zbog saznanja da ju je Anita Stanojlović varala sa Mateom Car i to na dan njihovog venčanja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

- Jovana noćas smo svi na vezi, svi smo zajedno i uz tebe. Porodica, Miki, Tamara i Ermina, Sandra i svi prijatelji, niko nije ljut i svi te neizmerno volimo - glasila je poruka.

- Hvala im puno, znam koliko su bili uz mene. Ja ne znam šta da kažem, volim ih najviše na svetu. Volim ih, izvinjavam se, pogotovo mojoj prodici i Sandri što sam sve to rekla. Joj, Darko... - jecala je Matora na sav glas. 

Matora je morala da izađe na vazduh kako bi se umirila, jer nije mogla da dođe sebi od jecaja i gorkih suza nakon poruke koju je dobila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading