TRUDNA ALEKS PONOVO RAZOČARANA: Posle pomirenja sa Carem usledila nova IZDAJA!

Autor:

Zadruga

29.10.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" uputila snažnu poruku nakon dolaska u Crikvenicu.

TRUDNA ALEKS PONOVO RAZOČARANA: Posle pomirenja sa Carem usledila nova IZDAJA!

Foto: ATAImages

Bivši rijaliti učesnici "Zadruge"Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta prošle noći stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj stomak u blagoslovenom stanju.

Oni su objavili prvu zajedničku fotografiju nakon pomirenja, što je mnoge njihove fanove iznenadilo, a čini se da mnogi nisu podržali ovu Aleksandrinu odluku, pa je pobednica Zadruge 6 odlučila da takve ljude "sankcioniše".

 

 

Ona je nakon toga odlučila da se oglasi snažnom proukom putem svog Instagram profila i zapuši usta svima koji su je osuđivali što je Filipu odlučila da prouži novu šansu i pomiri se sa njim u drugom stanju. 

- Zbog sitnica su ljudi veliki, a najčešće na sitnicama padaju - glasile su reči koje je ona podelila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, ali još uvek nije poznato koje je tačno uputila ove reči i ko ju je razočarao. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić Instagram oglašavanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading