CAR SE SPREMA ZA OČINSTVO: Emotivan prizor u Crikvenici, trudna Aleks ovome NEĆE ODOLETI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip je podelio na društvenim mrežama trenutak koji je mnoge raznežio.

CAR SE SPREMA ZA OČINSTVO: Emotivan prizor u Crikvenici, trudna Aleks ovome NEĆE ODOLETI! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Aleksandra Nikolić, Maja Marinković i Filip Car

Poslednjih nekoliko dana mnogo se spekuliše u kakvom su odnosu Filip i treudna pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" i dok neki fanovi veruju da su se pomirli i svojoj ljubavi dali novu šansu, druga polovina misli da će Aleks biti pametna ovog puta i da bez obzira na drugo stanje neće preći preko javnog poniženja. 

I Aleks, a i Car su jako aktivni na društvenim mrežama i svojim objavama intrigiraju javnost, a danas je Filip podelio prizor koji je sve oduševio. 

Naime, on je usnimio kako provodi vreme sa sinom svoje sestre. Mali sestrić mu je sedeo u krilu i zajedno su gledali televizor, a mnoge je ovo raznežilo jer su imali priliku da vide Cara kako vežba za novu ulogu u svom životu, jer će za par meseci postati otac. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading