CAR OGOLIO DUŠU O NEVERSTVU: Srećan sam što mi je oprostila, nisam znao kakav dragulj imam!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip se oglasio na društvenoj mreži Instagram, na ovu poruku niko nije ostao ravnodušan.

CAR OGOLIO DUŠU O NEVERSTVU: Srećan sam što mi je oprostila, nisam znao kakav dragulj imam!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Filip je sad sve iznenadio svojim oglašavanjem putem Instagrama, gde je podelio jedan video-snimak, gde muškarac govori koliko nije znao da ceni svoju izabranicu i da je najsrećniji što je dobio drugu šansu, ali da sebi ne može da orposti što ju je izneverio, što su svi povezali sa situacijom koja se desila sa njim, Aleks i Majom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram oglašavanje

- Ta žena je bila sa mnom  godinama kad sam bio niko, kad sam vozio taksi zato što nisam imao novca, čak sam i ukrso test za trudnoću kada saznajemo da je bila trudna sa Kridtoferom u stomaku zato što sam živeo Holivudskim načinom života. Nisam znao kakav dragulj imam, mnogo sam srećan što mi je Gladis oprostila moje greške. "Niko nije savršen", za mene si ti blizu da budeš savršena, ai veruj mi mnogo sam srećan i blagosloven, ali ja to sebi još nisam oprostio. Nisam, ja živim sa tim, sa tim problemom u svom srcu, živim sa tim ožiljcima - glasila je poruka koju je objavio Filip Car na svom Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading